40 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Uncharted: Legacy of Thieves Collection till PS5 släpps 28 januari PC-version kommer senare under 2022
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Uncharted: Legacy of Thieves Collection till PS5 släpps 28 januari

Tidigare i år blev det känt att Uncharted 4 samt fristående expansionen Uncharted: The Lost Legacy kommer släppas i lite tjusigare versioner till PS5 och PC i början av 2022. Nu har vi fått reda på hur tidigt under 2022 det handlar om. I alla fall när det kommer till PS5-versionen. 28 januari kommer Legacy of Thieves-samlingen släppas till konsolen. PC-versionen har inte fått något släppdatum, men ska dyka upp någon gång under 2022. Troligtvis någon gång senare i vår.

Vi har även fått reda på vad den nya versionen kommer erbjuda. På PS5 kommer vi slippa laddningstider och vi kommer få stöd för spatial audio och haptisk feedback via Dualsense-kontrollen. När det kommer till grafiken kommer tre olika grafiklägen erbjudas: Fidelity, Performance och Performance Plus. Fidelity erbjuder 4K/30fps, Performance siktar på 60 fps med lite lägre upplösning och Performance Plus bjuder på 120fps i 1080p.

Spel, Sony, uncharted, legacy of thieves, ps5, pc
Uncharted kommer till PC i början av 2022 Ny samling ger oss Uncharted 4 och Lost Legacy "Amen kan Sony inte bara släppa Uncharted till PC" är en kommentar jag läst ett par gånger här på Feber. Och med ett par gånger menar jag förstås varje jävla gång Uncharted-spelen nämns. Nästan i alla fall. Nu behöver den kommentaren aldrig mer skrivas då Sony under gårdagen meddelade att den kommande Uncharted-samlingen inte bara kommer släppas till PS5, utan även till PC tidigt nästa år. Uncharted: Legacy of Thieves Collection heter samlingen och består av Uncharted 4: A Thiefx27s End och det fristående DLC:t The Lost Legacy, där vi får ett nytt äventyr med Chloe Frazer, Nadine Ross och Sam Drake. Båda spelen har hottats upp för att se lite tjusigare på Sonys mer kraftfulla konsol och datorer. Tumnagel
45.6°
0
39.3° 0 André Stray André Stray
tis. 7 dec 2021, 16:15
Uncharted: Legacy of Thieves Collection till PS5 släpps 28 januari PC-version kommer senare under 2022
39.3°
0