3 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Vermintide 2: Winds of Magic kommer till konsol i december Expansionsfest!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Vermintide 2: Winds of Magic kommer till konsol i december

Svenska Fatshark levererade Vermintide 2-expansionen Winds of Magic till PC i augusti, men nu har vi fått reda på när expansionen kommer släppas till PS4 och Xbox One. Och det är december som gäller.

Winds of Magic till konsol kommer erbjuda samma upplevelse som PC-versionen och vi kommer få ta oss an nya utmaningar på nya banor mot den nya fienderasen Beastmen.

Vermintide 2: Winds of Magic har inte fått något specifikt releasedatum, men det släpps någon gång i december.

Spel, Multiplattform, warhammer, vermintide 2, winds of magic
Trailer för Vermintide 2 - Winds of Magic Expansionen släpps 13 augusti Fatshark fortsätter bygga ut Vermintide 2 och nästa vecka kommer expansionen Winds of Magic. För att fira det har gänget släppt en trailer för tillägget som visar på ett köttigt vis vad vi kommer få uppleva. I Winds of Magic kommer vi få ta oss an nya utmaningar i form av en sprillans ny bana vid namn Dark Omens där vi kommer få möta horder av Beastmen. Expansionen kommer även lägga till lite andra trevligheter som höjd levelcap, nya förmågor, nya vapen till hjältarna och en ny svårighetsgrad. Winds of Magic går att förboka nu via Steam för 20 euro. Lägger du en förbokning får du tillgång till betatestet av spelet, vilket kommer rulla fram till expansionens release 13 augusti. Winds of Magic till konsolversionerna av spelet har ännu inte fått något releasedatum, men det lär dröja någon månad. Tumnagel
37.5°
0
37.8° 0 André Stray André Stray
mån. 14 okt 2019, 16:00
Vermintide 2: Winds of Magic kommer till konsol i december Expansionsfest!
37.8°
0