12 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Watch Dogs: Legion släpps 29 oktober
London kaosar

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Watch Dogs: Legion släpps 29 oktober

Under gårdagens Ubisoft Forward-ström fick vi äntligen se lite nytt material från Watch Dogs: Legion. Mer specifikt fick vi både se en ny filmisk trailer samt en översiktsvideo som visar hur det kommer vara att spela spelet och dessa kan ni skåda ovan och under.

Som känt sedan tidigare kommer spelet utspela sig i London och spelet har en Play as Anyone-filosofi och vi kommer kunna utföra våra uppdrag med vilka karaktärer som helst. I gameplaytrailern får vi se att vi kommer få rekrytera massvis med olika individer för att sätta stopp för den privata militärorganisationen Albion som håller London med järngrepp samt elaka skurkgäng.

På tal om Watch Dogs var det tänkt att Ubisoft skulle ge bort PC-versionen av Watch Dogs 2 till alla som kikade på Ubisoft Forward, men inte helt oväntat gick allt rakt åt Sanders på grund av serverstrul och Ubisoft ger bort spelet till alla. Så om ni vill ha spelet, så är det bara att klicka på länken nedan och följa instruktionerna.

Watch Dogs: Legion kommer släppas 29 oktober till PC, PS4 och Xbox One. Spelet kommer även till PS5 och Xbox Series X när konsolerna släpps.

Spel, Multiplattform, Watch dogs, legion, ubisoft
37.3° 0 André Stray André Stray
mån. 13 jul 2020, 09:20
37.3°
0

Watch Dogs: Legion släpps 29 oktober

London kaosar