41 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Föräldrar döper sin unge till Hashtag Faith in humanity lost
Föräldrar döper sin unge till Hashtag

Wille har tidigare skrivit om föräldrar som döpt sina barn till både "Facebook" och "Like" och som om inte det var tillräckligt urspårat verkar det nu som att några har döpt sin unge till "Hashtag". Hashtag Jameson.

Låt oss hoppas att det bara är ett skämt, eller i värsta fall bara ett korkat mellannamn och att det lilla flickebarnet har något annat tilltalsnamn.

Personligen tycker jag att hela namn-hystering har barkat iväg lite. Folk verkar anstränga sig för att komma på konstiga och svåruttalade namn, eller bara göra ett vanligt namn märkligt. Som Malinn.

Vad skulle ni döpa era barn till i dagsläget?

Webb, Twitter, Hashtag, namn, döpa, fail, faith in humanity lost

Israeliskt par döper sitt barn till "Like"
Efter Facebooks gilla-knapp

Vi berättade om ett tag sedan om den egyptiske man som döpte sin dotter till "Facebook" och nu verkar det som om ett israeliskt par försöker toppa det genom att döpa sin dotter till "Like" efter Facebooks gilla-knapp. Att man valde "Like" förklarar man med att man ville ge dottern ett unikt namn och tyckte att det passade bra då Facebook kan betraktas som en ikon idag och jämförde det med att man förr i tiden namngav barn efter bibliska ikoner. De populäraste flicknamnen i Israel är för tillfället Noa, Maya och Tamar. Tumnagel
33.1°
0

Egyptisk man döper sin dotter till Facebook
För det sociala nätverkets roll i regimens fall

Gamal Ibrahim är en egyptisk man i tjugoårs-åldern har beslutat sig för att döpa sin nyfödda dotter till "Facebook". Han gör det för att hylla det sociala nätverket i dess roll i den egyptiska revolutionen som slutligen ledde till att regimen störtades. Egypten har cirka fem miljoner Facebook-användare vilket gör att landet har mer Facebook-användare än något annat land i Afrika och Mellan Östern. Om Egypten har någon motsvarighet till svenska skatteverket framgår inte men jag antar att "Facebook" inte skulle blivit godkänt som namn i Sverige. Kul grej hur som helst! Kanske får vi se ett litet barn som heter "Twitter" när otäckheterna i Libyen väl är över. Tumnagel
31.9°
0
27.6° 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 27 nov 2012, 13:07
Föräldrar döper sin unge till Hashtag Faith in humanity lost
27.6°
0