37 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Idrottsstjärnor tar episk groupie Lånar inspiration från Oscars-groupie
Idrottsstjärnor tar episk groupie

Under årets Laureus-gala, en idrottsgala som hålls i Monaco varje år, passade några världskända idrottare på att ta en rätt schysst selfie, eller groupie kanske vi ska kalla det när det är fler än en person på bilden.

Groupien ser ut att vara tagen av Usain Bolt som tillsammans med flera andra av pristagarna på galan utgör motivet. Man kan väl misstänka att Bolt har hämtat lite inspiration till den här bilden från den groupien Bradley Cooper tog under Oscars-galan 2014 vilken ni kan se i den inbäddade tweeten nedan.

Selfie eller Groupie när det är flera personer på bilden? Svara gärna på enkäten nedan.


twitter.com Webb, Twitter, idrott, sport, selfie, groupie, oscars, usain bolt, Laurens-gala Via dn.se Ellen tar selfie med Samsung Note 3 Men använder iPhone backstage... Så har det hänt igen, en kändis får en rejäl slant för att använda en viss telefon offentligt men använder en annan backstage. I går på Oscars-galan tog Ellen en numera världskänt selfie och gjorde det med en Galaxy Note 3 som syntes väldigt bra i bild. Men när Ellen sedan tog bilder backstage och la ut på Twitter gjorde hon det med sin iPhone. Pinsamt. Hur svårt ska det vara att använda en Samsung under en hel kväll egentligen? Samsung har sponsrat Oscars sedan 2009 och enligt AdAge la de de 24 miljoner dollar mellan 2009 och 2013. Hur mycket de betalade för årets gala (och för selfien) är dock oklart, det lär dock vara väl spenderade pengar! Reklamfilmen de sände för Galaxy S5 kan ni se här under. Tumnagel
52.3°
0
35.4° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 15 feb 2017, 11:11
Idrottsstjärnor tar episk groupie Lånar inspiration från Oscars-groupie
35.4°
0