Senaste

Netflix gör det lätt att logga ut från samtliga enheter samtidigt

Ta bort alla som snyltar på ditt konto

Ni vet hur det är. Man åker någonstans för lite Netflix och chill. Personen man besöker har inte Netflix så du loggar in på ditt konto. Vännen i fråga fortsätter använda ditt konto och till en början är det inget större problem, men efter att ha kört exakt samma procedur hos flertalet personer kan det sluta med att du inte längre kan använda ditt eget konto för att det redan används på flera olika ställen. Netflix har nu slängt in en funktion som löser detta problem illa kvickt genom att låta dig logga ut från samtliga enheter i ett svep.

För att komma åt denna funktion behöver ni bara hoppa in på Netflix via app eller webbläsare och klicka er fram till kontoinställningar. Därefter väljer ni bara "sign out of all devices" för att logga ut från de olika enheterna. Sedan är det bara att att fortsätta använda Netflix som vanligt igen.

Webb, Netflix, netflix, chill, logga ut

057.2°

Läs gärna våra regler!