12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Relaxfeber
Nu chillar vi lite

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Relaxfeber

Veckan börjar gå mot sitt slut och många av er är säkert mitt uppe i semestern, några har antagligen precis påbörjat den och några kanske till och med har avslutat den.

Här på Feber har givetvis veckans snackis varit Pokemon Go som jag antar att ingen har inte kunnat missa.

Jag trodde inte att jag själv skulle tycka att det var så roligt att spela Pokemon Go men efter att ha ägnat några dagar åt det så får jag medge att det är roligare än vad det låter. Det är ett väldigt enkelt spel som jag antar man kan börja spela i stort sett samma dag man klarar av att hantera en mobiltelefon. Under min egen jakt efter de små varelserna har jag sett människor på allt mellan sex år upp till den övre medelåldern som går och letar Pokemons.

Det som jag kanske tycker är mest intressant är den sociala delen av spelet. Det blir ofta att man börjar prata med människor som man antagligen aldrig skulle snackat med annars. Igår kväll gick jag runt i centrala Borås och letade Pokemons när jag hörde någon ropa mitt namn från en uteservering. Där satt några feberläsare och spelade Pokemon Go. Jag slog mig ner, vi beställde in lite öl och drog igång en så kallade "Lure" vid ett "Poke Stop" bredvid uteserveringen. Sen satt vi där i några timmar, fångade Pokemons och snackade (inte bara om Pokemon Go). Mycket trevligt.

Har ni några Pokemon Go-historier eller annat att dela med er av så står kommentarerna till ert förfogande.

Webb, Övrigt, relaxfeber, pokemon go, chillaxa
47.2° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
lör. 16 jul 2016, 23:00
47.2°
0

Relaxfeber

Nu chillar vi lite