10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Få leveranser till bakluckan på din Volvo Slipp vara tillgänglig hemma
Få leveranser till bakluckan på din Volvo

Volvo har tillsammans med HiQ på testkört ett projekt i Sverige där man levererar saker till bilen - när du inte är där. Det hela fungerar så att man har beställt en leverans - i det här fallet en matkasse - som man ska få levererad under dagen. Ni vet alla hur illa det är att behöva vara hemma mellan fem och nio på kvällen för att få ett paket, men här får man det alltså till bakluckan på bilen istället.

Fraktfirman får sedan via en app reda på vart din bil befinner sig, kör dit och öppnar bilen med en engångskod, ställer in det som ska levereras och åker därifrån. När det är levererat får mottagaren ett meddelande och när jobbet är klart för dagen är det bara att åka hem.

Kanske inte helt lysande en varm sommardag om man har känsliga färskvaror, men en fantastisk idé överlag. Att slippa åka förbi Postens utlämningsställe eller vara hemma i massor med timmar är bara tacksamt.

Man har genomfört ett pilottest bland 100 personer, 92 av dem säger sig vilja ha leveransen till bilen istället för till hemmet i fortsättningen.

Bil, Volvo, hiq, leverans
82.3° 0 Roger Åberg Roger Åberg
ons. 26 feb 2014, 14:35
Få leveranser till bakluckan på din Volvo Slipp vara tillgänglig hemma
82.3°
0