44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Två nya koncept från Qoros i vår En hatchback och en kombi
Två nya koncept från Qoros i vår

Qoros visade för ett tag sedan upp deras första modell GQ3 och i vår är det dags för ytterligare två modeller att visas upp. Nyheterna är en hatchback och en kombi och dessa kommer att visas upp som koncept i Genève.

Mellanmodellen kallas för "Cross Hybrid" och är inte helt oväntat en hybridbil. Bensinmotor där fram som driver framhjulen och en elmotor där bak som driver bakhjulen. Den större av de två heter "Estate Concept" och det är alltså en förvisning av en GQ3 i kombiutförande.

Sedanmodellen GQ3 kommer att börja säljas i Kina om några månader och till Europa senare i år. De nya modellerna efter det kommer att komma med sexmånadersintervaller.

teknikensvarld.se Bil, Nyheter, Qoros, GQ3, Kina, modell, Europa, Genève, bilder, koncept, Cross Hybrid Det här är Qoros GQ3 Kanske inte lika spännande som på skisserna Vi har tidigare sett lite skisser på Qoros nya modell och nu får vi se lite riktiga bilder. Tyvärr verkar bilen inte se lika kul i verkligheten, men så brukar det ju vara. Modellen kallas för GQ3 men mer än så får vi inte reda på för tillfället. Premiär blir det i Genève. Tumnagel
33.6°
0
Kinesiska Qoros visar lite av sin första bil Får världspremiär i Genève Qoros är ett kinesiskt bilmärke som nu har planer på att lansera sig själva i Europa och det med denna sedan-modell. Bilen som är tillverkarens första kommer att begå världspremiär på Genève-mässan nästa år och de här är de första skisserna på den. Enligt Qoros handlar det om en kompakt sedan i ungefär samma storlek som en Volkswagen Jetta. En av de som har varit med och designat bilen är den förre designchefen för Mini, Gert Volker Hildebrand. Han är numera Qoros Executive Director of Design. Till mässan plockar tillverkaren med sig denna bil och två stycken konceptbilar som ännu ej har visats upp. Så här säger Gert: "Designing cars is one of the very best jobs in the world. But very few designers have the chance to design the badge first, and then go on to reflect a completely new vision and dream by designing a brand’s first family of cars. This is an exceptional opportunity, and I don’t believe there is anything more exciting for a designer." Försäljningen i Europa är tänkt att dra igång i slutet på nästa år. Tumnagel
38.4°
0
37.8° 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 21 jan 2013, 10:00
Två nya koncept från Qoros i vår En hatchback och en kombi
37.8°
0