41 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Yamaha presenterar sportbilen Sports Ride Concept Inte bara tvåhjulingar från företaget
Bild till artikel

Yamaha gick för ett tag sedan ut och berättade, något oväntat, att de hade en bil på gång. Nu är den uppvisad på Tokyo Motor Show och den heter Sports Ride Concept.

Den kompakta tvåsitsiga sportbilen väger inte mer än 750 kilo och mäter 3.9 meter på längden, 1.7 på bredden och 1.1 på höjden. Bilen bygger på iStream - en process utvecklad av Gordon Murray Design som står för lätt och robust fordonstillverkning med Formel 1-teknik. Vad som finns under skalet får vi tråkigt nog inte reda på för tillfället.

autoblog.com Bil, Nyheter, Yamaha, Sports Ride Concept, Tokyo Motor Show, koncept
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Yamaha presenterar sportbilen Sports Ride Concept
Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Yamaha har en konceptbil på gång Presenteras på Tokyo Motor Show Yamaha tillverkar i dagsläget mängder av olika saker men en egen bil har de inte i utbudet, än. De har dock varit inblandade i ett par bilprojekt och verkar nu våga stå på egna ben i segmentet, på Tokyo Motor Show kommer Yamaha nämligen att visa upp ett nytt bilkoncept. Det enda vi får för tillfället är dock bara den här gryniga bilden som visar något som ser ut som en tvåsitsig sportbil som troligtvis har sin motor där bak eller i mitten. Tumnagel
43.1°
0
49.8° 0 Bobby Green Bobby Green
ons. 28 okt 2015, 13:00
Yamaha presenterar sportbilen Sports Ride Concept Inte bara tvåhjulingar från företaget
49.8°
0