m

Få en försmak av nya Feber
Och tyck till!

Få en försmak av nya Feber
Feber / Allmänt

Vi är inne i slutskedet av utvecklingen av nya Feber och för att testa systemet och funktionerna så har jag börjat testblogga en smula. Det börjar kännas rätt ok nu och vi skulle därför vilja att ni kom in och tittade runt lite. Och så vill vi höra vad ni tycker så klart.

Funktionerna är rätt avskalade och det är egentligen bara grunden som vi testar nu. Det går dock att testa, kommentera, tumma och så vidare.

OBS! Databasen som används på testmaskinen är inte alls i synk med den som används på riktiga Feber så din användare kanske inte finns där. Registrera den då igen om du vill kommentera. Alla inlägg som görs kommer troligen att försvinna när vi väl går live på riktigt!

Jag tänkte inte berätta så mycket om vad som är nytt, det upplever ni bäst själva. Och kom ihåg, det är beta så det visslar om det och vi jobbar aktivt så bloggen kan försvinna då och då. :)

Välkomna in!

37.2°
0

Få en försmak av nya Feber

Och tyck till!

RSS 34 kommentarer till artikeln
enkalle
Funkar inte alls i firefox 2.0, sidan laddas ej (nej jag tänker inte uppdatera till Fx3).
Och IE6 visar som vanligt allting fel.
av enkalle, torsdag 20 november 2008 kl 20:03
per
yej tu :)
av per, torsdag 20 november 2008 kl 20:29
eway87
verkar helt rörigt på nya sidan:S

jag trivs här på gamla:P
av eway87, torsdag 20 november 2008 kl 20:30
brunkryss
jävlar vad rörigt, jag hittar ju knappt ut!
av brunkryss, torsdag 20 november 2008 kl 21:04
Spicey
Lite rörigt, men snyggt med thumbsen, och med stora bilder. Och bra med lite mindre "Feber-huvud" längst upp. Lite stort (högt) nu.
av Spicey, fredag 21 november 2008 kl 11:14
Mangeman
Vem använder IE 6 suck:P

Fungerar bra!
av Mangeman, fredag 21 november 2008 kl 12:52
enkalle
Mangeman: Vem använder IE alls? Anledningen till att jag inte installerar nyare är för att jag inte vill ha IE. Var bara tvungen att testa om det var sidan i sig, eller min webbläsare som strulade.
av enkalle, fredag 21 november 2008 kl 13:32
CrowbaR
Förutom att det är smått rörigt på något sätt så stör jag mig på följande sak: Bilderna är av olika storlekar och på olika platser i artikeln. Det skapar förvirring om bilden i en artikel är på vänster sida av texten, ovanför texten på en annan artikel och till höger om texten på en annan. Sedan så är alla bilder av olika storlekar. Det hade varit skönare för ögat om ni bestämde er för att bilderna ska vara på höger sida och att alla bilder är av samma storlek.
Vidare så skulle det vara skönt om ni tydligare presenterade vilken dag artiklarna är ifrån. Sidan i sig är rätt ok. Den är snygg framförallt så gillar jag färgvalet i "Senast kommenterade artiklarna".
av CrowbaR, fredag 21 november 2008 kl 14:49
Kreativia
lite rörigt men ändå snyggt.
av Kreativia, fredag 21 november 2008 kl 19:23
herkules
Håller med om att bilderna har för varierande storlek, blir svårt att följa med ögat. Text, rubrik och bilder bör alltid vara samma storlek för alla artiklar.

Annars är det grymt snygg design!

av herkules, fredag 21 november 2008 kl 22:28
dunder
jag tar som för givet att det mesta hinner göras innan sidan ersätter den nuvarande. men jag gillar designen skarpt, keep up the good work! :D
av dunder, lördag 22 november 2008 kl 04:00
Måns Peterson
För mig med safari är det bara vitt, servern hittas men inget innehåll laddas.
av Måns Peterson, söndag 23 november 2008 kl 16:08
jonasn
Rogerfeber! :)
av jonasn, söndag 23 november 2008 kl 16:09
tevey
google chrome har sammaproblemsom safari sidan laddas men inget innehåll bara vit skärm.
Kör webdeveloper i firefox och verkar finnas lite css och javafel
av tevey, måndag 24 november 2008 kl 09:23
vision
ser ut som ett tema till wordpress.
av vision, måndag 24 november 2008 kl 19:51
Roger Åberg
Ja, IE är inte fixad ännu och det ska så klart göras. Jag testar en hel del nu så det är nog rörigare än vad det kommer att vara. Hur mycket skillnad det kommer att vara i storlekar osv beror nog på ämnet faktiskt.

Vi KAN få det att se ut hur som helst egentligen så det gäller att hålla sig på mattan.

Konstigt med Safari-felen. Kör Safari själv och det lirar finfint. Var ett tag sedan jag gick igenom och kollade fel iofs :)
av Roger Åberg, tisdag 25 november 2008 kl 00:19
enkalle
Fx2 har samma problem som safari, att sidan hittas men inte laddas.
av enkalle, tisdag 25 november 2008 kl 01:20
Eastwood
Tycker fortfarande man ska kunna sortera via kategorier, eller det kanske man kan? Om man kan verkar det alldeles för undangömt hur man sorterar. Vidare känns sidan alldeles för lång, med en massa onödigt krimskrams i botten, gör det valfritt (välja om man vill ha det där) om ni ska trycka in så mkt skräp i botten.

Vad vet jag, kanske går att ordna allt detta redan nu på sidan, men där var iaf mina 344 cents.
av Eastwood, torsdag 27 november 2008 kl 12:32
malte_
Extremt rörigt och framkallar huvudvärk, En sån här newsblogg ska ju vara lättläst och snabb i navigeringen. Minimalist javisst ; )
av malte_, fredag 28 november 2008 kl 06:42
LP_MAXI
Hmmm. funkar inte just nu men på bilden verkar den ju okej. Kommer tillbaka senare och ser om den fungerar.
av LP_MAXI, fredag 28 november 2008 kl 16:18
Mögelfar
Kommer bara till en blank sida.
av Mögelfar, lördag 29 november 2008 kl 18:33
VadVetJag
Personligen tycker jag det största problemet är att det är för mycket information sammanflätad. Väldigt svårt att få en överskådlig bild av vad som erbjuds. Dagarna flyter ihop och när man försöker titta på nyheterna var för sig är informationen som är av relevans inte det som sticker ut. Klockslaget, vart nyheten kommer ifrån och vad folk tycker om nyheten är det som drar ögonen till sig. Om man ska dra en liknelse så är det lite som att bruksanvisningen står utskriven i fulltext på förpackningen om du förstår vad jag menar.

Ordna så att informationen av relevans är det som drar uppmärksamheten till sig och ta in lite utav ordspråket less is more så kommer jag nog bli helnöjd. Väldigt snygg layout annars!
av VadVetJag, söndag 30 november 2008 kl 16:41
RasmusN
Kära nån va rörigt, jag får eppilepsi
av RasmusN, söndag 30 november 2008 kl 22:04
Anuga
Rörig, samt alldeles förmycket information samtidigt, till och med min workstation tyckte la till några extra trådar för att sidan inte skulle hacka när jag scrollade.

[Edit] EnkelMode var mer lagom. Fast där muppar TimeStamp och Vote knapparna, de lägger sig alla till höger om inlägget. (Firefox3)
av Anuga, måndag 01 december 2008 kl 03:11
Tony
Mycket snyggt! Stilrent och samtidigt nyskapande. Har aldrig gillat nuvarande design på Feber, kanske blir en mer frekvent besökare igen när nya designen släpps.
av Tony, måndag 01 december 2008 kl 22:33
LP_MAXI
En blank sida idag med. När kan man få se den nya versionen?
av LP_MAXI, onsdag 03 december 2008 kl 12:27
Raz
Vad ni klagar!? Jag tycker det ser GRYMT bra ut!!! Ni har kombinerat de tekniska förutsättningar med gränssnittet på ett suveränt sätt.

Jag är riktigt imponerad!
av Raz, onsdag 10 december 2008 kl 12:34
Tony
Som jag skrev tidigare gillar jag det skarpt. Men jag hoppas att ni kommer arbeta en hel del mer med typografin och textens upplägg till blogginläggen. Som det är nu är det inte så snyggt. Tänker framförallt på när texten är längre än bilden, då uppstår det massa döyta under bilden.
av Tony, onsdag 10 december 2008 kl 15:53
prehn
Strunta i IE6 Fix, fan folk kommer aldrig att uppdatera sina läsare om alla fortsätter att anpassa och kompromissa.
av prehn, onsdag 10 december 2008 kl 19:57
ReQuaker
Gröt, kokbok.. Bra att det är mörkare iaf...
av ReQuaker, torsdag 11 december 2008 kl 00:06
tevey
får fortfarande bara vit sida i google chrome
av tevey, torsdag 11 december 2008 kl 15:32
hetzz
Fungerar i Chrome för mig.

Ser lovande ut, ge oss mycket updates på utveckligen.
av hetzz, söndag 14 december 2008 kl 02:29
JesperA
1) Ta bort grejjen som gör att sidan laddas om lite då och då, jag sköter det själv.

2) Eran cachefunktion eller vad det nu är som orsakar det är värdelös, på framsidan kanske det står 3 kommentarer medans det i själva verket är 6 som har kommenterat, funktionen är alldeles för seg att uppdatera
av JesperA, tisdag 16 december 2008 kl 13:47
xGabex
Håller med om det med bilderna, och jag stör mig själv på att sidan är så bred att datummarkeringen försvinner om man kör ett webbläsarfönster som inte är helskärm. Annars är det snyggt!
av xGabex, tisdag 16 december 2008 kl 14:55
Kommentera artikelnAI skriver svenska dikter och illustrerar dem
En AI-genererad konstupplevelse!

Här har vi ett litet projekt där tre olika AI-modeller som samarbetar för att tolka dikter till konstverk. Den första modellen tränades på att skriva svenska dikter medan den andra modellen tränades för att rita. Den tredje modellen tränades sedan för att förstå sambanden mellan text och bild samt hur en bilden kan beskrivas. Resultatet av allt detta blir ett automatiskt system som skriver dikter som sedan blir flödande konstverk som består av cirka 45 bilder i sekunden. Ett exempel på hur det kan se ut kan beskådas i klippet ovan och fler poetiska mästerverk kan hittas via länken nedan. Tumnagel
38.4°
+
Frode Wikesjö
0

Stuntman kollar in motorcykelstunts
Från filmer som Skyfall och T2

Stuntmannen Rick English tar här en lite närmare titt på diverse motorcykelstunts från filmer som John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Mission: Impossible - Rogue Nation, Skyfall, The Dark Knight, Terminator 2 - Domedagen, Den stora flykten, Ghost Rider: Spirit of Vengeance och Easy Rider. Tumnagel
37.0°
+
Frode Wikesjö
0

Rapport Över 6 500 typ slavarbetare döda i Qatar
Sedan landet säkrade fotbolls-VM

Vi har gång på gång hört rapporter från Qatar om hur gästarbetare där behandlas mer eller mindre som slavar för att bygga upp landets fotbollsarenor inför världsmästerskapet i fotboll 2022. I veckan kom det en ny rapport från The Guardian som säger att fler än 6 500 gästarbetare från länder som Indien, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka och Pakistan har dött sedan landet vann rättigheterna till fotbolls-VM för tio år sedan. Det innebär att det i snitt har dött 12 gästarbetare om dagen där sedan 2010. Rapporten menar dock att totala dödssiffran sannolikt är betydligt högre, eftersom det saknas data från länder som också har en del gästarbetare i Qatar. Data från länder som Kenya och Filippinerna räknas till exempel inte med i rapporten. I Norge har flertalet klubbar uppmanat det norska förbundet att bojkotta VM nästa år men det Svenska fotbollförbundet väntar sig dock inte samma utveckling här i Sverige. Tumnagel
-6.5°
+
Frode Wikesjö
0

Flygmaskin som flyger som en trollslända
Tufft bygge

Här får vi följa med på en provflygning av flygmaskinen Serenity som använder sig av en liknande flygteknik som trollsländor gör. Klart imponerande bygge som fortfarande har en hel del begränsningar. Men en dag kanske detta kan bli ett alternativ för häftiga flygturer. Tumnagel
41.7°
+
Frode Wikesjö
0

Se när nentser sätter upp tält
Och det i -40 grader

Nentser lever i ryska Nentsien längs den arktiska kusten från nordöstra Europa till Tajmyrhalvön. Deras ekonomi är mestadels baserad på storskalig renskötsel vilket innebär att de konstant måste flytta med renarna. Därför måste de under renmigrationen packa ihop och sätta upp deras boende var tredje till femte dag. Här får vi se ett längre klipp hur det går till när nentser säter upp sina tält i minus 40 grader. Tumnagel
42.2°
+
Frode Wikesjö
0

Dave Bautista och Milla Jovovich klara för In the Lost Lands
Gammal George R.R. Martin-novell som ska bli film

In the Lost Lands är en lite halvt obskyr novell som George R.R. Martin publicerade i tidningen Asimov’s Science Fiction under 80-talet. Hur som helst ska denna novell nu bli film med Dave Bautista och Milla Jovovich i huvudrollerna. Inte helt oväntat är det också Paul W.S. Anderson som står för regin. Filmen kommer att kretsa kring en drottning som vill få gåvan av formförskjutning. För att få det ger hon trollkvinnan Gray Alys (Jovovich) och hennes guide Boyce (Bautista) uppdraget att bege sig ut till landets spöklika vildmark för att leta rätt på gåvan. Det är för tillfället oklart när och var In the Lost Lands ska släppas. Bonus-Bautista nedan. Tumnagel
38.6°
+
Frode Wikesjö
0

En dag i en japansk brandmans liv
Disciplin!

YouTube-kanalen Paolo fromTOKYO följer här än en gång en japan för en dag för att se hur arbetslivet ser ut för den personen. Den här gången följer han en brandman för att se hur det är att ha det yrket där. Tumnagel
39.3°
+
Frode Wikesjö
0

E3 blir ett digitalt event i år
Inte helt oväntat kanske

Vi har tidigare rapporterat om att organisationen som anordnar den stora spelmässan E3, Entertainment Software Association (ESA), inte skulle anordna någon fysisk mässa i år heller på grund av den pågående pandemin. Istället ryktades det om att det skulle hållas ett digitalt jippo även i år något som nu verkar vara bekräftat tack vare ett dokument från Los Angeles turismutveckling, Board of Los Angeles Convention and Tourism Development Commission. De publicerade nämligen en lista med vilka mässor som kommer hållas i staden i år och där ser man klart och tydligt att E3:s fysiska event är instället för 2021. Nu är väl detta kanske årets minst oväntade nyhet med tanke på världssituationen just nu. Tumnagel
38.4°
+
Frode Wikesjö
0

Rykte OnePlus visar upp 9R nästa månad
Lur som ligger mellan flaggskepp och Nord

91Mobiles rapporterar att OnePlus kommer visa, och potentiellt släppa, upp minst fyra nya enheter under mars månad. Sjävklart är två av dem OnePlus 9 och 9 Pro men de andra två sägs bli OnePlus 9R och en OnePlus första smarta klocka. OnePlus 9R ska vara en lite billigare variant som ska ligga mellan flaggskeppen och Nord N. Telefonen sägs ha en 90Hz-skärm på 6,5 tim, Snapdragon 690, 8GB RAM samt ett batteri på 5,000mAh. Klockan som ryktas att visas upp under nästa månad förväntas köra Wear OS och ska ha liknande drag som Oppo Watch RX. I morgon är det mars så då är vi ett steg närmare att se om dessa rykten stämmer eller ej. Tumnagel
36.8°
+
Frode Wikesjö
0

Inget Better Call Saul i år
Jobbigt

Folk som hade hopp om att 2021 skulle bli ett bättre år än 2020 kanske bör tänka om eftersom AMC nyligen meddelade att den sjätte och sista säsongen av Better Call Saul inte kommer dyka upp förrän under första kvartalet av 2022. Anledningen till det är helt enkelt COVID-19 klart sunkigt men den som väntar på något gott och så vidare... Tumnagel
25.7°
+
Frode Wikesjö
0

Valve uppdaterar Remote Play Together
Så man kan spela med folk som inte har Steam-konton

Valve har uppdaterat sin Remote Play Together-funktion på Steam så folk nu kan spela med sina vänner över nätet utan att de behöver ha något Stam-konto. Istället skickar man bara en länk till folk som man vill leka med och vipps är man igång. Den inbjudna spelaren måste dock ha Steam Link som ju finns tillgängligt på datorer och mobila enheter. Funktionen hittas i den senaste betaklienten av Steam. Just nu har man begränsat spelsessionerna till att man enbart kan bjuda in en spelare som inte har något Steam-konto men det får man väl anta ökar när funktionen lämnar betan. Med Remote Play Together är det möjligt att spela titlar som endast har stöd för lokal multiplayer med vänner över nätet. Funktionen kräver inte att alla äger speltiteln i fråga, utan det räcker med att den som anordnar spelsessionen äger ett spel, sedan är det möjligt för fler att vara med och leka. Tumnagel
40.9°
+
Frode Wikesjö
0

Världens längsta vattenrutschkana
1111 meter lång

I dag fick vi lite sol här i huvudstaden och drömmen om våren kom snabbt. Och efter våren kommer sommaren och då kan man till exempel åka vattenrutschkana. Det här är världens längst som är 1111 meter lång och finns på Escape Theme Park som ligger i Penang, Malaysia. På med badbyxorna! Tumnagel
40.5°
+
Roger Åberg
0

Norwegian säljer sina Boeing 737 Max-plan
I hopp om att överleva rekonstruktionen

Norska E24 rapporterar att flygbolaget Norwegian har valt att inte längre använda sig av det problemtyngda flygplanet Boeing 737 Max. Norwegian var ett av de många flygbolagen som köpte dessa Max-plan från Boeing innan de började krascha och hålla på. Norwegian ska nu leta nya ägare till de Boeing 737 Max-plan de har i flottan. Förutom att endast ha en flotta med plan som folk är villiga att åka i så är detta en del av Norwegians räddningsaktion för att överleva sin rekonstruktion. Överlever man denna rekonstruktion innerbär det att Norwegian framöver endast kommer ha flygplan av typen Boeing 737 NG i flottan. Tumnagel
47.8°
+
Frode Wikesjö
0

En trailer för Final Fantasy VII Ever Crisis
Episodisk återberättelse av Final Fantasy VII-sagan

Final Fantasy VII Ever Crisis är ett kommande mobilspel för alla som tycker att Final Fantasy VII Remake innehåller alldeles för många nymodigheter. Spelet är nämligen en något mer traditionell nyversion av Final Fantasy VII med turodningsbaserade strider samt grafik mer likt originalet. Spelet kommer släppas kapitelvis och det är inte enbart handlingen från Final Fantasy VII som kommer vara med. Även handlingarna från Before Crisis, Advent Children och Dirge of Cerberus ska täckas i Final Fantasy VII Ever Crisis. Tumnagel
39.1°
+
Frode Wikesjö
0

Imponerande deep fake av Tom Cruise
Något för nästa Mission Imposible?

En TikTok-användare som kallar sig för deeptomcruise har slängt upp några riktigt imponerande deep fake-klipp på Tom Cruise. Snubben härmar Toms röst och mimik men med hjälp av lite datorkraft lyckas han också få Toms ansikte. Tittar man riktigt noga kan man så klart se några små ofullkomligheter men om man bara sitter och slötittar lite är det riktigt bra gjort. Det är oklart hur länge deeptomcruise kommer få vara kvar på TikTok då deras användarvillkor säger att man inte får felaktigt ange eller på annat sätt förvränga sig eller sin anknytning till någon person eller enhet. Tumnagel
44.5°
+
Frode Wikesjö
0

Ny trailer för Pacific Rim: The Black
Den animerade Pacific Rim-serien

Nästa vecka har Pacific Rim: The Black premiär på Netflix och för att öka aptiten för serien en aning släppte Netflix en ny trailer för serien natten till i dag. Serien utspelar sig i Pacific Rim-universumet och i ett evakuerat Australien. Där får vi följa två strandade syskon som en dag hittar en övergiven Jaeger. There was a time when Kaiju rose from the Pacific Rim only to encounter gigantic robots, Jaegers, built to fight them back. That time has passed. Now, Australia has been overrun by Kaiju, forcing the evacuation of an entire continent. Left behind, teenage siblings Taylor and Hayley embark on a desperate search for their missing parents, teaching themselves to pilot a battered, long-abandoned Jaeger to help in their quest and give them even the slightest hope of surviving. Premiärdatumet för serien är den 4 mars. Tumnagel
37.8°
+
Frode Wikesjö
0

USA ger klartecken till vaccin från Johnson & Johnson
Mer Covid-19-vaccin på ingång

En expertpanel från USA:s läkemedelsmyndighet FDA har gett Covid-19-vaccinet från Johnson & Johnson grönt ljus. Det innebär att vi snart har ännu ett vaccin som kan användas i kampen mot detta jobbiga virus. Det rapporteras också att samma vaccin sannolikt kommer at godkännas för användning inom EU den 11 mars. Detta vaccin skulle i så fall kunna börja distribueras i Sverige under början av april månad och få en kraftig leveransökning under årets andra samt tredje kvartal. Johnson & Johnsons vaccin är inte lika effektivt (mellan 64 - 74 procent effektivitet) som de andra kandidaterna men det anses ändå ha en stor fördel eftersom det endast behövs en dos av vaccinet och eftersom det kan förvaras i vanlig kylskåpstemperatur samt har en mycket längre hållbarhet. Tumnagel
49.2°
+
Frode Wikesjö
0

En teaser för Shadow and Bone
Netflix-serie baserad på I ljusets makt

Netflix bjuder här på en första teaser för sin kommande serie Shadow and Bone. Serien är baserad på Leigh Bardugos bok I ljusets makt vilket är den första delen i Grisha-trilogin. I Shadow and Bone får vi följa en fattig och föräldralös kartograf som heter Alina Starkov som gör sitt bästa för att överleva i det krigshärjade landet Ravka. En dag så attackeras Alina och hennes bästa vän Mal. Under denna attack väcks det en uråldrig kraft hos Alina som inte bara är stark nog att kanske rädda hela landet. Med hennes nya kraft öppnar sig en helt ny värld för henne, en värld full av magi och gnistrande överflöd för henne. Shadow and Bone har premiär på Netflix den 23 april. Tumnagel
39.7°
+
Frode Wikesjö
0

Kenan Thompson MUMSAR HETA KYCKLINGVINGAR
På distans

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Hot Ones, programmet där kändisar äter heta kycklingvingar. Denna gång har turen, eller oturen, kommit till SNL-skådisen Kenan Thompson. Tumnagel
78kg
+
Frode Wikesjö

How To Drink testar lite alkoholfri "sprit"
Är det något att ha?

Det har dykt upp flera alkoholfria alternativ till sprit. Ett sånt exempel är gin utan alkohol så att man kan få sig en god GT om det nu skulle vara så att man inte vill ha just procenten. Här får vi se när YouTube-kanalen How To Drink testar några sorter med alkoholfri sprit. Kan du rekommendera någon? Tumnagel
83kg
+
Bobby Green

Hernös senaste gin är lagrad på björkfat
Spännande!

Hernö Gin presenterar nu Hernö Artisan Ten Gin som är en gin lagrad på björkfat. Jag har tidigare provat tonic med rökt björksmak och det var riktigt gott, så den här ska bli spännande att testa. Smaken beskrivs som kraftig enbär med söt blommighet från björk och älgört. Etiketten har Härnösandskonstnären Hans Forsell tagit fram där han har tolkat Dala och Hernö Gins ursprung. Ginen är framtagen för att fira Hernö Gins tioårsjubileum och den hyllar deras allra första produkt som var Hernö Artisan Gin. Fler specialare kommer att släppas under året. Endast 1921 stycken flaskor av denna kommer att bli till och 1000 stycken av dessa släpps den 31 mars. Tumnagel
101kg
+
Bobby Green

Safri Duo - Played-A-Live
Fredagsklassikern

2000 är nu hela 21 år sedan. Och vet ni vad som bland annat hände då? Jo, den danska gruppen Safri Duo släppte trumlåten Played-A-Live (The Bongo Song) som ni alla har hört. Jag har lyssnat sönder låten och kan väl ärligt säga att jag inte tycker att den har åldrats särskilt väl, även om den givetvis har en plats någonstans i mitt musikbibliotek. Oavsett tycker jag den är värd att köra som klassiker denna soliga fredag. Bonusklipp nedan. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green

Keith äter allt som finns hos In-N-Out
Även den hemliga menyn

Keith från The Try Guys ger sig här i kast med att äta allt som finns på menyn hos In-N-Out, inklusive den "hemliga" menyn som man bara får tillgång till om man vet vad man ska säga vid kassan. Vilken burgare tycker du är bäst på In-N-Out? Själv har jag aldrig ätit där men hoppas få göra det någon gång. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green

Thomas Di Leva kör konsert ikväll
Hemma i sitt vardagsrum

Ikväll klockan 19.00 kommer artisten Thomas Di Leva att ha premiär för Live hemma hos Di Leva. Det är en exklusiv hemma hos-konsert som han anordnar i sitt vardagsrum. "Låt oss mötas, denna gången live hemma hos mig i en nära konsert direkt från mitt vardagsrum till ert vardagsrum, det kommer att bli mina favoritlåtar i underbara hemmamysversioner. Rymdkram, Thomas." En biljett till konserten kostar 199 kronor och du hittar den på länken nedan. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green

Ny BMX-film från Vans
Med Dakota Roche

Efter skosamarbetet i början av månaden är det nu dags för Vans att även presentera en film med BMX-åkaren Dakota Roche. Filmen som heter Seeking Liberty är inspelad i Philadelphia och man har velat fånga stadens charm ur ett nytt perspektiv. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green

Så blir traditionell italiensk gelato till
180 år gammal familjetradition

Det finns mycket gott man inte får missa när man är i Italien. Glassen är en av grejerna. Här får vi se hur traditionell gelato i den lilla staden Ruvo di Puglia blir till. Endast tre ingredienser behövs - mjölk, socker och ägg. Tumnagel
95kg
+
Bobby Green

Nytt och färgglatt från Timberland
Återigen med Billionaire Boys Club

Timberland och Billionaire Boys Club följer upp de färgglada skorna som presenterades i november med en ny kollektion som fått namnet Hyper Natural. I denna finns det hiking-plagg och två stycken nytolkningar på Garrison Trail-kängan. Skorna är tillverkade i ett material som består av minst 50 procent plast från återvunna PET-flaskor. Kläderna är i 100 procent ekologisk bomull. Kollektionen släpps den 26 februari och priserna ligger på mellan 600 och 1800 kronor. Tumnagel
65kg
+
Bobby Green

Romen The Real McCoy släpptes idag
Helt utan tillsatser

Idag släpptes The Real McCoy 12 Years Single Cask på Systembolaget. Det är en rom helt utan tillsatser producerad hos det familjeägda företaget Foursquare på Barbados. Endast lokal jäst, melass och källvatten från Barbados används. Romen destilleras i små batcher i kopparpanna och kolonnbrännare innan den lagras på hårt rostade amerikanska bourbonfat. Dofterna ska vara smörig ek och kryddig mörk choklad. Smaken beskrivs som smörkaramell tillsammans med fattoner, apelsinzest och tobak. För en flaska på 70 centiliter får man betala 599 kronor. Tumnagel
95kg
+
Bobby Green

Den perfekta Steakhouse-burgaren
Tjock och mumsig

I sitt senaste klipp visar George Motz hur man fixar till den perfekta steakhouse-burgaren. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green

Teaser för Tina
HBO:s dokumentär om Tina Turner

Här kommer en teaser för HBO:s kommande dokumentär om den amerikanska artisten Tina Turner. Tina handlar om Tina Turners karriär och förutom artisten själv kommer bland andra Angela Basett och Oprah Winfrey medverka i dokumentären. Tina har premiär på amerikanska HBO Max 27 mars och kommer sannolikt att börja sändas på HBO Nordic någon gång efter det. Tumnagel
106kg
+
Wille Wilhelmsson