34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Wes Anderson gör en till film baserad på Roald Dahls noveller
Denna gång "Den underbara historien om Henry Sugar"

Wes Anderson gör en till film baserad på Roald Dahls noveller
Fantastic Mr. Fox
Foto: Twentieth Century Fox

Wes Anderson regisserade 2009 filmen "Den fantastiska räven" (Fantastic Mr. Fox), som baseras på Roald Dahls bok med samma namn från 1970. Nu verkar det som att Anderson snart är tillbaka med en ny Dahl-film. Det ska nu handla om "Den underbara historien om Henry Sugar" och medverkar i filmen sägs Benedict Cumberbatch göra. Filmen ser även ut att bli en Netflix-film vilket innebär att den fort, eller direkt, kommer kunna streamas hemifrån.

Kollektionen med korta berättelser är en blandning av fakta och fiktion, och innehåller berättelser om hur Dahl blev författare.

Just nu är Wes Andersons film "Asteroid City" i efterproduktions-fasen och förväntas släppas någon gång i år eller nästa år. I den får vi se många av skådespelarna som ofta dyker upp i regissörens filmer, men även en del nya.

Film & TV, Nyhet, wes anderson, film, Netflix, Benedict Cumberbatch

Wes Andersons nästa film heter Asteroid City
Spelas just nu in i Spanien

Innan regissören Wes Andersons film The French Dispatch ens släppts får vi nu veta vad hans nästa film kommer heta. Titeln för den ser ut att bli Asteroid City. Filmen ska just nu spelas in i Spanien. I filmen verkar det som att vi kommer att få se Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman och Tilda Swinton som alla dykt upp i regissörens filmer förr. Några nykomlingar till Anderson-universumet är Margot Robbie, Tom Hanks och Rupert Friend. Wes Andersons kommande film The French Dispatch har premiär nu 22 oktober. Det är oklart när Asteroid City har premiär, men det lär dröja något år. Tumnagel
48.1°
0

Wes Andersons nästa film blir stjärnspäckad
Kanske inte så oväntat

Wes Andersons nya film The French Dispatch har premiär den 22 oktober, men redan nu kommer rapporter om regissörens nästa film, som än så länge inte har någon titel. Det handlar om skådespelare som anslutit sig till den kommande filmen. Den senaste rapporten säger att Jeffrey Wright, Hope Davis, Bryan Cranston och Liev Schrieber nu hoppat på inspelningarna. Det har tidigare även rapporterats att Wes Anderson-veteranerna Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman och Tilda Swinton ska vara med i filmen. Några nya stjärnor är Margot Robbie, Tom Hanks och Rupert Friend, dessa har till skillnad från dem andra alltså inte dykt upp i någon av regissörens tidigare filmer. Tumnagel
45.2°
0
45.4° 0 Hugo Engström Hugo Engström
fre. 7 jan 2022, 21:00
45.4°
0

Wes Anderson gör en till film baserad på Roald Dahls noveller

Denna gång "Den underbara historien om Henry Sugar"