45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
X One låser cykeln med ansiktsigenkänning Bara ägaren kan cykla iväg på ny elcykel från Rayvolt
X One låser cykeln med ansiktsigenkänning

Starupföretaget Rayvolt har presenterat en ny elcykel som man kallar för X One och den kan känna igen sin ägare, något som jag tror gör den till den första cykeln på marknaden som kan göra det.

X One har en Android-baserad dator inbyggd i ramen och det är denna som tar hand om ansiktsigenkänningen som låser och låser upp cykelns drivlina. Förutom det så visar den inbyggda skärmen hur snabbt man cyklar, hur mycket batteri det finns kvar och det går även att sköta lite andra av cykelns funktioner via den inbyggda pekskärmen.

X One går att få i lite olika modellalternativ. Den levereras med batteri som har en räckvidd på 50 eller 75 kilometer om man hjälper till att trampa själv. Det går även att få i motoralternativ som levererar en topphastighet på antingen 25 km/h eller 45 km/h.

Rayvolt X One crowdfundas just nu på crowdfunding-tjänsten IndeGoGo. Där vill man ha närmare 2000 dollar för en X One och då sägs leveransen ske i juni nästa år. När X One senare släpps till butik sägs priserna starta på cirka 4000 dollar.

Fordon, Cyklar, rayvolt, ansiktsigenkänning, android, x one, crowdfunding, elcykel, cykel Via newatlas.com
33.4° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 5 nov 2019, 14:40
X One låser cykeln med ansiktsigenkänning Bara ägaren kan cykla iväg på ny elcykel från Rayvolt
33.4°
0