7 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Fototävling! Tema: Diptyk Två bilder i en
Bild till artikel Foto: Jenny Kristina Nilsson

Denna veckas tema är "diptyk" vilket är en bild som består av två bilder, tänk er ett litet minikollage. Det vill säga att ni kan ta två olika bilder och sedan montera dem sida vid sida, ovan/under eller på liknande sätt och skicka in det som en bild. Bilderna bör på något sätt ha med varandra att göra, samma känsla, samma motiv, samma stil eller liknande men de måste absolut inte vara så.
Vill ni veta mer om diptyker så fråga bland kommentarerna eller googla.

Glöm inte heller att vinnarna får poäng som till slut kommer att leda till ett fint pris. Och ja, det går fortfarande att vinna även om man inte har varit med tidigare men nu börjar det bli svårt om man inte tävlat innan.

Obs!
Reglerna hittar ni under läs mer! Läs verkligen igenom reglerna, det är i flera tävlingar vi varit tvungna att diskvalificera bra bidrag för att folk inte läst igenom reglerna ordentligt. Och då pratar vi enkla saker som 1000 pixlars bredd samt hur filen ska namnges.

Reglerna är följande:


  • Man har tills torsdag den 30:e september på sig att skicka in bidrag till gustav@feber.se. Viktigt! Skriv "Fototävling tema: diptyk" i ämnesraden annars kommer er bild inte hamna rätt och ert tävlingsbidrag löper risk att utelämnas.

  • Bildstorleken ska vara 1000 pixlar bred och skickas in i jpeg-format.

  • Döp bilden till ert namn på följande sätt: "Gustav Andersson.jpg", annars kommer bilden att diskvalificeras. Stora bokstäver samt mellanslag är viktigt för att förenkla hanteringen för oss tillräckligt för att kunna ha dessa tävlingar.

  • Bilderna ska självklart vara tagna av er själv.

  • Endast en bild per tävling.

  • Inga vattenmärkningar!

  • Temat denna gång är diptyk och endast bilder med det temat kommer att godkännas.

  • När alla bilder har tagits emot väljer vi på Feber ut 10 finalister som läggs upp på sajten samma dag. Sedan kommer ni läsare få rösta och ranka bilderna i en vecka samtidigt som vi på Feber gör en egen rakning av bilderna. Vi lägger därefter ihop dessa resultat och vips har vi en vinnare samt en 2:a och 3:a. Resultatet presenterar vi torsdagen efter en veckas röstning har pågått.

  • Alla finalister får 1 poäng, 3:an får 3 poäng, 2:an får 5 poäng och vinnaren får 7 poäng. Dessa poäng är löpande och strax kommer den med mest poäng vinna något fint så det lönar sig att vara med fler gånger.

  • Feber förbehåller sig rätten att publicera alla inskickade bidrag.

Allt klart? Då kör vi!

Foto, Övrigt, feber photoshoot, fototävling, diptyk
37.3° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
tors. 23 sep 2010, 17:16
Fototävling! Tema: Diptyk Två bilder i en
37.3°
0