1 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
H&M ska börja rea ut andras varumärken Galne Gunnar version 2.0
H&M ska börja rea ut andras varumärken

1988 startade H&M Galne Gunnar, ett rätt knäppt koncept där man sålde allt möjligt som inte fungerade att sälja på H&M. Det genomgående temat var billigt och som mest hade man 18 butiker, men konceptet lades ner år 2000.

Nu gör man ett nytt försök, men betydligt mer sofistikerat. Tanken är att man ska hitta partier av kläder som inte sålts och sälja dessa till ett rabatterat pris. Afound kommer att bli den egna koncernens outlet men man kommer även att sälja andras varumärken.

Afound kommer att bli en marknadsplats för attraktiva erbjudanden med ett noga utvalt, brett och varierat sortiment med rabatterade varor från välkända och omtyckta mode- och livsstilsvarumärken för dam och herr, såväl externa varumärken som koncernens egna.

Prisnivåerna ska inte bara vara H&Ms utan variera. Man ska även försöka hitta mindre limiterade upplagor.

Satsningen kommer att finnas online men man ska också finnas i en butik på Drottninggatan och en uppgiftslämnare till Breakit säger att man också har en stor lokal i Mall of Scandinavia.

Internet, Övrigt, h&m, afound, outlet
Galne Gunnar Galne Gunnar var en lågpriskedja ägd av Hennes & Mauritz, som sålde småsaker, kläder och konserver. Den första butiken öppnades den 20 oktober 1988 i Arninge norr om Stockholm. Antalet kulminerade i 17-18 stycken butiker, men till slut lades de 14 sista butikerna ned år 2000 . En av anledningarna som angavs vid nedläggningen var att butikerna försvann i det mycket större antalet H&M-butiker .
43.4° 0 Roger Åberg Roger Åberg
ons. 31 jan 2018, 12:30
H&M ska börja rea ut andras varumärken Galne Gunnar version 2.0
43.4°
0