44 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Reddit sammanfattar året på Reddit Mycket GME
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Reddit sammanfattar året på Reddit

Året är snart över och då är det dags att blicka tillbaka på tiden som gått. 2021 har, precis som året innan, varit ett rätt underligt år där troligtvis fler har tillbringat mer tid på internet än tidigare. Reddit har nu levererat lite text och video som sammanfattar året på hemsidan och det är en salig kompott av aktiehandel, strid mellan folk som heter Josh och andra fina grejer.

Bland annat skriver gänget att det numera finns över 100.000 aktiva communities på Reddit där det sammanlagt lagts upp 366 miljoner poster på, vilket är en ordentlig ökning på 19 procent jämfört med året innan. Fram till 9 november har det också skrivits 2,3 miljarder kommentarer samt levererats 46 miljarder uppduttar, vilket är en ökning på 12 respektive 1 procent.

När det kommer till populära poster ligger r/Wallstreetbets på toppen. De tre mest uppröstade inläggen kommer från subredditen och är inte helt oväntat fokuserade på Gamestop-aktien och Wall Streets allmänna fulspel som numera använts mot de stora hedge-fonderna. Andra populära grejer är bland annat en AMA från en hummerfiskare som är den mest uppröstade tråden på r/AMA samt att kryptovalutor var mest populärt att diskutera på Reddit under året.

Hela inlägget med statistik och andra trevligheter har ni via länken här nere till vänster.

redditinc.com Internet, Reddit, sammanfattning
39.7° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tors. 9 dec 2021, 10:22
Reddit sammanfattar året på Reddit Mycket GME
39.7°
0