Quantcast
m

WWDC Apple presenterar helt ny Mac Pro
Tjock!

Apple presenterar helt ny Mac Pro
Rivjärn?
Mac / WWDC

En av sakerna Apple presenterade på dagens WWDC-event är en helt ny Mac Pro. Den består av en stabil låda med aluminiumskal som du kan fylla med en herrans massa kraftfulla prylar för att skapa den superdator just du behöver. Den har en Intel Xeon-processor med upp till 28 stycken kärnor och upp till 1,5 TB i systemminne. Det finns åtta stycken interna PCI Express-slottar, hälften är double-wide. Vidare har den har två stycken Thunderbolt 3-portar, två stycken USB-A-portar och en 3,5 millimeter-ingång.

Kostar från 5999 dollar och släpps i höst. För den slanten får du 32GB minne, Radeon Pro 580X-grafikkort och en SSD-disk på 256GB.

Läs mer om monstret på länken nedan.

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Apple presenterar helt ny Mac Pro
Visa
Pressmeddelande
Apple presenterar en helt ny, kraftfull Mac Pro och banbrytande Pro Display XDR

San Jose, Kalifornien - Apple presenterade idag sin splitternya Mac Pro, en helt omdesignad och banbrytande arbetsstation för proffs, som flyttar gränserna för vad en Mac kan göra. Dessutom avslöjades Apple Pro Display XDR, världens bästa datorskärm för proffs. Nya Mac Pro är utformad för att kunna prestera, byggas ut och konfigureras till max. Den har Xeon-processorer i arbetsstationsklass med upp till 28 kärnor, ett högpresterande minnessystem med enorm kapacitet på 1,5 TB, åtta utbyggnadsplatser för PCIe-kort och en grafikarkitektur med världens mest kraftfulla grafikkort. Med Mac Pro lanseras också Apple Afterburner, ett revolutionerande acceleratorkort som möjliggör uppspelning av tre 8K ProRes RAW-videoströmmar samtidigt.

Pro Display XDR är en enorm 32-tums Retina 6K-skärm med enastående 10-bitars P3-färg och brett färgomfång, extrem maximal ljusstyrka på 1 600 cd/m2, kontrastförhållande på otroliga 1 000 000:1 och en superbred visningsvinkel, allt på en banbrytande prisnivå. Tillsammans är nya Mac Pro och Pro Display XDR de mest kraftfulla verktyg som Apple någonsin har satt i händerna på sina proffskunder. Proffsens arbetsflöden kommer att ändras i grunden.

”Vi har utformat Mac Pro för användare som behöver ett modulsystem som kan prestera, byggas ut och konfigureras i extrem grad. Nya Mac Pro med sina kraftfulla Xeon-processorer, enorma minneskapacitet, banbrytande GPU-arkitektur, PCIe-utbyggnad, acceleratorkortet Afterburner och imponerande design, är ett monster som proffsanvändare kommer att kunna göra sitt livs bästa arbete på”, säger Phil Schiller, Senior Vice President för Apple Worldwide Marketing. ”Pro Display XDR är världens bästa datorskärm för proffs och passar perfekt ihop med helt nya Mac Pro. Pro Display XDR har Retina 6K-upplösning, fantastisk färg, extrem ljusstyrka och kontrastförhållande samt starkt funktionell design. Ingen annan skärm har så många funktioner och fördelar till det här priset.”

Oerhörd processorkraft, enorm bandbredd

Mac Pro är utformad för kunder som kräver osannolik processorprestanda – för arbetsflöden som produktionsrendering, att spela hundratals virtuella instrument eller simulera en app på dussintals iOS-enheter samtidigt. Den har kraftfulla Xeon-processorer med upp till 28 kärnor samt 64 PCI Express-banor för otrolig prestanda och enorm bandbredd. Dessutom kan processorn arbeta kontinuerligt utan begränsningar tack vare mer än 300 W effekt i kombination med en högteknologisk kylningsarkitektur.

Enorm minneskapacitet och utbyggnad

Mac Pro erbjuder enorm minneskapacitet som kan möta växande behov hos proffs som jobbar med extremt stora projekt, analyserar gigantiska datauppsättningar eller kör många proffstillämpningar samtidigt. Tack vare en minnesarkitektur med sex kanaler och tolv fysiska DIMM-kortplatser erbjuds nya Mac Pro med enorma 1,5 TB minne, den största minneskapaciteten någonsin på en Mac. Och med åtta PCI Express-kortplatser – dubbelt så många som i föregående generationen Mac Pro-torn – kan proffsen anpassa och bygga ut sina system på sätt som aldrig tidigare varit möjliga med en enda arbetsstation.

Världens mest kraftfulla grafikarkitektur

Grafikprestandan är viktigare än någonsin för proffs som animerar 3D-filmresurser, gör komposit till 8K-scener eller bygger komplexa 3D-miljöer. Därför har Mac Pro världens mest kraftfulla grafikkort och upp till 56 teraflops grafikprestanda i ett enda system. Dess banbrytande utbyggnadsarkitektur för grafik, Apple MPX Module, har något som inget grafikkort haft förut: Thunderbolt-integrering och drygt 500 W effekt. MPX Module kyls av Mac Pro-systemets kylningsarkitektur och jobbar nästan ljudlöst.

Grafikalternativen för Mac Pro börjar med Radeon Pro 580X. Radeon Pro Vega II gör sin debut på Mac Pro. Kortet har upp till 14 teraflops beräkningsprestanda och 32 GB minne med 1 TB/s minnesbandbredd, mer än någon annan grafikprocessor. Mac Pro introducerar också Radeon Pro Vega II Duo, med två Vega II-grafikprocessorer som ger otroliga 28 teraflops grafikprestanda och 64 GB minne. Detta är världens mest kraftfulla grafikkort. Mac Pro kan rymma två MPX Module, så att kunden kan använda två Vega II Duo och få sanslösa 56 teraflops grafikprestanda och 128 GB videominne.

Nya Apple Afterburner är ett revolutionerande acceleratorkort

Nya Mac Pro introducerar Afterburner, med en programmerbar ASIC som kan avkoda upp till 6,3 miljarder pixlar per sekund. Där man tidigare redigerat film från högkvalitetskameror, (vars egna filformat måste konverteras till proxyformat för enklare hantering) kan man nu istället använda det ursprungliga formatet direkt från kameran samt avkoda upp till tre strömmar 8K ProRes RAW-video och tolv strömmar 4K ProRes RAW-video i realtid.1 och därmed helt eliminera proxyarbetsflöden.

Snyggt modulhölje med 360 graders åtkomst

Den nya Mac Pro-designen utgår från en stomme i rostfritt stål med ett aluminiumhölje som kan lyftas bort och ge 360 graders åtkomst till hela systemet. Stommen gör datorn modulär och flexibel. Den har smidiga handtag som kan användas för att enkelt flytta runt Mac Pro i studion. Höljet har också ett läckert gallermönster som ger maximalt luftflöde och tyst drift. I höst kommer en Mac Pro-version som är optimerad för rackmontering, för de kunder som vill rackmontera Mac Pro i redigeringsbås eller maskinrum.


Prestanda som förvandlar proffsens arbetsflöden

Nya Mac Pro har upp till 28-kärniga Xeon-processorer, 56 teraflops grafikprestanda och det banbrytande Afterburner-kortet. Det är prestanda som kommer att förvandla proffsens arbetsflöden. Många professionella apputvecklare ser fantastiska resultat som aldrig tidigare har kunnat uppnås med en enda arbetsstation.
Blackmagic Design ger fullt stöd från processorn och flera grafikprocessorer för accelererad 8K-redigering i realtid, effekter och färgkorrigering i ProRes 4444 för första gången på något datorsystem.
Avid kan ge stöd för upp till sex HDX-kort, vilket ger mer IO, ökat antal ljudströmmar och dubbla kapaciteten för DSP-bearbetning jämfört med vad andra datorsystem kan göra i Pro Tools.
Maxons Cinema 4D har 20 procent snabbare GPU-rendering jämfört med en Windows-arbetsstation utrustad med tre NVIDIA Quadro RTX 8000-grafikkort, som är det maximala antalet.
Pro Display med den största Retina-skärmen någonsin

Pro Display XDR har en 32-tums LCD-panel med 6016 × 3384 Retina 6K-upplösning och mer än 20 miljoner pixlar. Det ger en superskarp, högupplöst visningsupplevelse med nästan 40 procent mer skärmyta än en Retina 5K-skärm. Ett brett P3-färgomfång och verklig 10-bitarsfärg för drygt en miljard färger ger proffsen en mer verklighetstrogen visningsupplevelse som är ovärderlig i video- och bildredigering, 3D-animering och färgövergångar. Pro Display XDR har också branschens bästa polariseringsteknik med en superbred, färgtrogen visningsvinkel som är förskjuten gentemot axeln, så att flera personer kan se det som visas på skärmen samtidigt och mer korrekt. Pro Display XDR hanterar ljusreflexer med hjälp av en branschledande antireflexbeläggning och ett nytt, innovativt tillval som kallas nanotextur och som innebär att glas har etsats på nanometernivå för att reflektera och blända mindre.

Pro Display XDR tar högt dynamiskt omfång till en extrem ny nivå för att bättre efterlikna vad ögat faktiskt kan se i verkligheten. Pro Display XDR har ett system för direkt bakbelysning med en stor mängd lysdioder som ger en ljusstyrka på 1 000 cd/m2 över hela skärmen och 1 600 cd/m2 som mest. Det är långt mer än en typisk skärm. Med det avancerade kylsystemet och gallermönstret i aluminiumhöljet som släpper ut värme, kan Pro Display XDR upprätthålla en ljusstyrka på 1 000 cd/m2 över hela skärmen hur länge som helst, något som tidigare aldrig har varit möjligt på en skärm på den här prisnivån. Och det fantastiska kontrastförhållandet 1 000 000:1 ger bilder med skarpt ljusa reflexpunkter, supermörk svärta och alla detaljer däremellan.

Snygg, flexibel moduldesign för proffsens arbetssätt

Pro Display XDR har en funktionell och flexibel design med glas från kant till kant och tunna 9-millimeterskanter i ett snyggt aluminiumhölje. Pro Stand har en arm med intrikat teknik som balanserar skärmen så perfekt att den känns nästan viktlös och enkelt kan placeras där användaren vill ha den. Med Pro Stand kan man luta Pro Display XDR, justera den i höjdled och även rotera den till stående (porträttläge) – perfekt för uppgifter som att retuschera bilder, designa webbsidor eller skriva kod. Pro Stand går lätt att ta bort. Man kan snabbt fästa och avlägsna Pro Stand och ta med det till kunder. Proffs med unika monteringsbehov kan använda en VESA-monteringsadapter i stället för Pro Stand. En enda Thunderbolt 3-kabel ger sömlös anslutning mellan Pro Display XDR och produkterna i Mac-familjen, inklusive nya Mac Pro, som har stöd för upp till sex skärmar med helt otroliga 120 miljoner pixlar.

Priser och tillgänglighet

Helt nya Mac Pro kommer att finnas från 5 999 dollar och kan beställas i höst. Pro Display XDR finns från 4 999 dollar, Pro Stand från 999 dollar och VESA-monteringsadaptern från 199 dollar. Samtliga kan beställas i höst. Ytterligare tekniska specifikationer, alternativ för beställningskonfiguration och tillbehör finns på apple.com/se/mac-pro och apple.com/pro-display-xdr.
43.3°
0

WWDC Apple presenterar helt ny Mac Pro

Tjock!

Spotify lanseras på ytterligare 13 marknader
Bland annat i Ryssland

Spotify fortsätter sin resa mot världsherravälde på musikstreaming-fronten och lanserar nu sin sin tjänst på ytterligare 13 marknader. Igår blev Spotify tillgängligt för användare i Albanien, Belarus, Bosnien och Herzegovina, Kroatien, Kazakhstan, Kosovo, Moldavien, Montenegro, Nordmakedonien, Ryssland, Serbien, Slovenien samt Ukraina. Gustav Gyllenhammar är Spotifys chef för Markets and Subscriber Growth och han säger i ett uttalande om deras senaste lansering: "Spotify’s arrival in Russia, as well as the additional 12 European countries, is a big step forward in our overall global growth strategy. A fundamental piece of that strategy is staying connected to global culture while allowing room for local adaptation, and we’ve certainly achieved that with these launches. Our team on the ground is working closely with local musicians, labels and cultural tastemakers to offer a revolutionary and unrivaled fully Russian music experience to be sure that Spotify is going to be loved." När nu Spotify lanseras på 13 ytterligare marknader innebär det att tjänsten finns tillgänglig på sammanlagt 92 marknader. Tumnagel
37.4°
+
Wille Wilhelmsson
0

Spelmedier tycker till om Ghost of Tsushima
Många fina ord om fint spel

Idag släppte embargot för Sucker Punchs nya äventyr Ghost of Tsushima och ni har säkert redan läst vad vi tycker om spelet. För att göra en lång historia kort så gillar vi det. För att ta beslut om ni ska köpa spelet eller ej så kan det vara bra att lyssna på fler åsikter om det, så därför är det kalas att massvis med spelmedier också sagt sitt om spelet. Ovan har ni Easy Allies recension och nedan hittar ni åsikter från IGN, ACG, Skill Up, GameSpot, Arekkz, Destructoid, GamesRadar och YongYea. Ghost of Tsushima släpps på fredag. Tumnagel
38.6°
+
André Stray
0

Apple får betala böter på nästan 1 miljard dollar till Samsung
För att man har köpt för få OLED-skärmar

SamMobile rapporterar att Apple kommer att få betala böter på runt 950 miljoner dollar för att man har köpt för få OLED-skärmar av Samsungs skärmdivision Samsung Display. Anledningen till detta är att köparna av skärmar som Samsung Display tillverkar förbinder sig att köpa ett visst antal skärmar. Gör de inte det så utgår en slags böter som ska täcka upp produktionskostnaden och den förlorade inkomsten för Samsung Display skriver SamMobile. Det här ska inte vara första gången Apple får betala liknande böter till Samsung Display. 2019 rapporteras Apple ha fått betala 684 miljoner dollar för att inte ha köpt det minsta antalet skärmar man förbundit sig att göra enligt kontraktet med Samsung Display. Tumnagel
42.2°
+
Wille Wilhelmsson
0

Fisker vill använda Volkswagens MEB-plattform till Ocean
Skulle underlätta en hel del

I början av året presenterade Fisker sin nya helt eldrivna SUV Ocean. Vi fick ta del av lite siffror kring bilen men det var lite oklart om man tagit fram en egen plattform eller om bilen baserades på en befintlig. Det var det sistnämnda som gällde och det är faktiskt Volkswagens MEB-plattform som finns där under. Nu hoppas Fisker kunna fortsätta använda den när det väl är dags för serietillverkning. MEB gör sin debut i ID.3 och kommer även att användas i ID.4. Audi, Seat och andra kommer också att använda den. Förserieproduktionen av Ocean ska dra igång fjärde kvartalet 2021 och full produktion med tillhörande leveranser väntas vara igång fjärde kvartalet 2022. Tumnagel
38.8°
+
Bobby Green
0

Husqvarna Simulator - Sommarstuga Edition
Årets spel?

Glöm Flight Simulator 2020 och allt vad de nu heter, det här är den enda simulatorn du någonsin kommer att behöva. Du kanske har gått och funderat på om du skulle ta och skaffa dig en sommarstuga? Med detta spel behöver du inte det, och kan istället sitta kvar i soffan i lägenheten med neddragna persienner. Tumnagel
53.0°
+
Bobby Green
0

Frankrike ska införa åldersverifikation för porrtjänster
Kommer det lyckas bättre där än i Storbritannien?

Det franska parlamentet beslutade förra veckan att porrsajter som erbjuder sina tjänster i Frankrike måste införa ett system för åldersverifikation så att bara de som är över 18 år gamla kan komma åt materialet på tjänsterna. Exakt hur detta ska fungera lämnar man åt tjänsterna att lösa och gör dem inte det kan de bestraffas med böter eller få sina tjänster blockerade i landet. Vissa politiker föreslår att tjänsterna skulle kunna använda bankkorts-kontroller för att säkerställa åldern på dem som vill besöka porrtjänster i Frankrike, något som dock kan bli rätt så integritetskränkande då användarna i sådana fall eventuellt lämnar ut sin identitet till tjänsterna eller den som kontrollerar systemet. Detta var något som Storbritannien blev varse om förra året. Där hade man sedan 2018 arbetat för att ta fram ett system för att verifiera åldern på dem som ville besöka porrtjänster. Det hela slutade dock med att man fick skrota hela systemet då det ansågs allt för integritetskränkande. Tumnagel
25.5°
+
Wille Wilhelmsson
0

Ares Design släpper ny film på Panther ProgettoUno
Den nya Panteran

Våren förra året presenterade Ares Design Panther ProgettoUno - en bil man kallade för den spirituella uppföljaren till klassikern De Tomaso Pantera. Egentligen är det dock "bara" en Lamborghini Huracán med ny kaross, popup-strålkastare och baklysen från Corvette C7. Nu har man gjort en ny film på bilen där vi får se den rulla på väg och lite annat. Bilen ska nu vara redo för produktion och endast 21 stycken exemplar kommer att tillverkas. Varje har en prislapp på, håll i er nu, 615.000 euro. Tumnagel
42.4°
+
Bobby Green
0

MKHBD snackar OnePlus Nord med Carl Pei
Om budgetlurar och kostnader

OnePlus kommer om en vecka att presentera nya midrangeluren Nord. MKBHD har tagit ett snack med OnePlus-medgrundaren Carl Pei hur företaget har arbetat med telefonen och vad man gjort för att skära ner kostnaden. Som thumbnailen redan avslöjat så får vi i videon en någorlunda ordentlig titt på telefonen. Och det verkar även som att Carl Pei använder nya OnePlus Buds. Tumnagel
36.4°
+
André Stray
0

Spotify släpper topplista för podcast
Nu lättare att hitta kvalitetsinnehåll

Det finns ungefär 10264 podcast för varje person i världen, vilket gör att det kan vara rätt svårt att hitta något intressant att lyssna. Speciellt på Spotify som nyligen anammat podcast, men inte tidigare erbjudit någon form av topplistor eller liknande. Nu är det dock andra bullar då Spotify implementerat just topplistor för podcasts. Det är två nya podcast-listor som lagts till. Top ger dig de mest populära podcastsen som baseras på lyssnarsiffror och listan uppdateras månadsvis. Utöver det har vi Trending-listan och här hittar vi podcasts som växer snabbt och snappas upp av Spotifys algoritmer. Tumnagel
42.1°
+
André Stray
0

Volkswagen sparkar sin mjukvaruchef
Strulade till det med ID.3 och nya Golf

Lanseringen av Volkswagens elbil ID.3 och nya Golf gick knappast smärtfritt och det var på grund av strul med mjukvaran i bilarna. Nu får chefen över denna avdelning, Christian Senger, sparken. Christian kom till Volkswagen från BMW där han jobbat med modellen i3. Vem som kommer att ersätta honom är än så länge oklart. Tumnagel
40.9°
+
Bobby Green
0

Kano släpper ny version av sin PC-byggsats
Bygg ihop din egen Windows 10-maskin

För lite över ett år sedan presenterade Kano en byggsats avsedd för att bygga ihop en så kallad 2-in-1-dator, en tablet med tillhörande tangentbord, och nu kommer den andra versionen av denna. Det handlar om en byggsats som Kano primärt har utvecklat för att barn ska kunna bygga ihop sin egen dator, kanske med lite hjälp av sina föräldrar. Precis som sin föregångare har den nya versionen av Kano PC försetts med en 11,6 tum stor pekskärm, 64GB lagring och 4GB RAM. På processorfronten har det dock hänt grejer och nu kör Kano PC en Intel Celeron N4000-processor vilken är betydligt mycket kraftfullare än den Intel Atom x5-Z8350-processor som satt i föregångaren. Den andra versionen av Kano PC släpps nu i USA, Kanada och Mexico och kommer där att kosta motsvarande cirka 2750 kronor. Kano skriver att den även kommer att släppas i EU snart men exakt när det kommer att ske finns det än så länga inga uppgifter om. Kano släpper även lite tillbehör till Kano PC i form av en mus, ett par hörlurar och en webcam vilka även dessa levereras som byggsatser. Tumnagel
38.8°
+
Wille Wilhelmsson
0

Halv miljon kunders uppgifter på drift efter att Foodora hackats
25.000 svenskars adressuppgifter fanns i stulen databas

Mattjänsten Foodora har utsatts för ett datorintrång av obehöriga och nu ska en databas innehållande kunduppgifter till närmare en halv miljon kunder vara ute till försäljning på nätet enligt DN:s uppgiftslämnare. Det ska handla om epost-adresser, namn, adresser, telefonnummer samt hashade lösenord som de obehöriga kommit över efter datorintrånget. Enligt ett mail som Foodora skickat ut till de drabbade kunderna ska det handla om kunduppgifter i en databas från 2016. I mailet skriver Foodora: "Tyvärr måste vi informera dig om en händelse som kan påverka säkerheten för dina personuppgifter. Nyligen upptäckte vi ett dataintrång som rör foodoras kunddata för året 2016. Vi ber om ursäkt för potentiella besvär som detta kan orsaka dig." Vet du med dig att du hade konto på Foodora 2016 och använt samma lösenord där som på andra tjänster kan det vara läge att uppdatera detta på de andra tjänster där samma lösenord används. Datorintrånget ska vara anmält till tyska myndigheter då Foodora nu för tiden ägs av det tyska företaget Delivery Hero. Tumnagel
25.5°
+
Wille Wilhelmsson
0

Blod, vind och dueller i Ghost of Tsushima
Vi har spelat Sucker Punchs Kurasawa-hyllning

Vad får man om man kombinerar Sekiro med The Witcher 3 och sedan strör över en hel del inspiration från Kurosawa-filmer? Jo, ett riktigt bra, vackert och underhållande äventyrsspel som lyckas fånga känslan i att vara en samurai. Tumnagel
39.9°
+
André Stray
0

Här är Nintendo Entertainment System Lego
Nytt samarbete mellan LEGO och Nintendo

I år är det 35 år sedan Nintendo släppte sin legendariska spelkonsol Nintendo Entertainment System (NES) och snart kommer denna gå att köpa i en LEGO-version. Det handlar om ett nytt samarbete mellan LEGO och Nintendo där köparen kan bygga ihop en NES-konsol med tillhörande handkontroll och cartridge samt en liten tv-apparat. Byggsatsen består av 2646 lego-bitar och ovanpå lego-tvn kan man sätta fast Super Mario i lego, en byggsats som LEGO och Nintendo presenterade tidigare i år. Nintendo Entertainment System Lego släpps 1 augusti, samma dag som LEGO Super Mario släpps, och kommer att kosta cirka 230 euro. Tumnagel
43.6°
+
Wille Wilhelmsson
0

Honda CX650T - klassisk motorcykel med turbo
Ja tack, en sån här vill jag ha

Det senaste Regular Car Reviews har testat är inte en car utan en bike, motorcykel alltså. En Honda CX650T från 1983 och det är det där t:et på slutet som gör det. Det står nämligen för turbo och allt med turbo är ju som vi alla vet tokfränt. Så en sån här vill jag ha, också. Tumnagel
37.3°
+
Bobby Green
0

Rivian får in 2,5 miljarder dollar i ny finansieringsrunda
Nu uppe i totalt 5,3 miljarder dollar sedan förra året

Det är många som tror stenhårt på den nya elbilstillverkaren Rivian. Nyligen klubbades det igenom att ytterligare en stor säck med pengar kommer in till företaget via en ny finansieringsrunda. Denna gången handlar det om 2,5 miljarder dollar vilket är den största enskilda summan hittills. Denna gången kommer pengarna återigen från Amazon och BlackRock - nya namn är Soros Fund Management, Coatue, Fidelity Management and Research Company och Baron Capital Group. Sedan förra året har man lyckats få in hela 5,3 miljarder dollar, men någon bil finns inte på vägarna än. Förutom pickupen R1T har Rivian suven R1S på gång, och en skåpbil för kommersiell verksamhet. Alla ska börja levereras någon gång nästa år. Tumnagel
40.8°
+
Bobby Green
0

Vad är egentligen intelligens?
Kurzgesagt undersöker

Människan är som känt den smartaste varelsen på planeten, även om det handlar om en rätt varierad grad av intelligens från rikspucko till nobelpristagare. Men vad är intelligens egentligen? Kurzgesagt har släppt en ny informativ video där det pratas om just detta. Tumnagel
38.9°
+
André Stray
0

Rykte M3-motorn hittar in under huven på Toyota Supra
Supra GRMN får hela 520 hästar

Nya Toyota Supra är en BMW Z4 i andra kläder och delar således motor med denna. Den har en rak sexa på 340 hästar och tidigare i år lanserades den även med turbofyra under huven. Nu snackas det om att en ännu hårigare version är på väg och att den får samma motor som kommande BMW M3 och M4, fast med hela 520 hästar istället. Supra GRMN som namnet väntas bli får alltså den dubbelturbomatade S58-motorn som idag återfinns i bland annat X3 M och X4 M där den ger 480 hästar (510 i Competition-utförande). Till paketet kommer en sjustegad dubbelkopplingslåda att monteras. Supra GRMN väntas dock inte dyka upp förrän 2023 och sägs bara byggas i 200 exemplar. Tumnagel
39.7°
+
Bobby Green
0

Husqvarna Simulator - Sommarstuga Edition
Årets spel?

Glöm Flight Simulator 2020 och allt vad de nu heter, det här är den enda simulatorn du någonsin kommer att behöva. Du kanske har gått och funderat på om du skulle ta och skaffa dig en sommarstuga? Med detta spel behöver du inte det, och kan istället sitta kvar i soffan i lägenheten med neddragna persienner. Tumnagel
53.1°
+
Bobby Green
0

Ny sommarkollektion med Peanuts-tema
Från Levi's

Levix27s har tidigare släppt kollektion med Peanuts-serientema och nu är det dags igen, denna gång med sommaren i åtanke. Här har man valt att fokusera kring Snobbens atletiska färdigheter och det finns t-shirts, tröjor och tracksuits som alla är inspirerade av Levix27s sportswear-kläder från 1984. Det finns även fotbollströjor, bucket hats och crewneck-tröjor i olika färger. Allt släpps den 4 augusti. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green

Så tillagar du en köttbit
Gör rätt så blir det gött

I det här klippet får vi lära oss hur man tillagar en köttbit i stekpanna, om man nu inte redan kunde det. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green

Iggy Pops The Passenger får musikvideo
43 år senare

1977 släpptes låten The Passenger med Iggy Pop. Först nu, 43 år senare, har låten fått en officiell musikvideo. The Passenger var Iggys första singel från det andra studioalbumet Lust For Life. Tumnagel
94kg
+
Bobby Green

Äventyr med Eminem och Kid Cudi
Serietidnings-tema i lyric-videon

Här har vi lyric-videon till låten The Adventures Of Moon Man & Slim Shady som är ett samarbete mellan Kid Cudi och Eminem. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green

Gatumat i Latinamerika
Ny serie snart på Netflix

Här har vi trailern för Street Food: Latin America som precis som namnet avslöjar handlar om gatumat i Latinamerika. Vi får hänga med och se vad man mumsar på i bland annat Peru och Bolivia och premiär blir det den 21 juli. Tumnagel
94kg
+
Bobby Green

Tokig reklamfilm för en stege
Den enda stegen du behöver?

Att göra en reklamfilm för ett eldrivet verktyg eller en gräsklippare känns ju inte jättesvårt, men hur gör man reklam för en stege egentligen? Så här tydligen. Tumnagel
135kg
+
Bobby Green

På besök på japansk fiskmarknad
Diverse läckerheter tas omhand

Här får vi följa med till en fiskmarknad i Okinawa, Japan och se när olika läckerheter tas om hand. Vi får se mussla, tonfisk och en del annat. Tumnagel
78kg
+
Roger Åberg

Stiligt dörrhandtag
För innerdörrar

Buster & Punch gör en hel del coola inredningssaker, bland annat en hög olika saker till innerdörrar. Nu har man släppt ett nytt dörrhandtag som kanske mer ska klassas som vridbar knopp eller något. Stilen är klassisk Buster & Punch och handtaget är skapat från ett solitt block av metall. Tre olika versioner finns, stål, mässing och svart. Prislappen ligger på 97 pund för den svarta och 126 pund för stål och mässing. Tumnagel
77kg
+
Roger Åberg

Grattis Ringo Starr!
Beatlen firade 80 år med stjärnspäckad konsert

Den gamle Beatles-trummisen fyllde 80 år igår och som brukligt firade han sin födelsedag med att jamma med några av sina kompisar i musikbranschen. Årets firande arrangerades online vilket även gav oss som inte var på plats möjlighet att följa det hela via YouTube. Ni kan kolla in Ringo Starrs födelsedagsfirande hör ovanför. Där framträder förutom Starr själv även artister som Sheryl Crow, Ben Harper, Dave Grohl, Sheila E och Beatles-kollegan Paul McCartney. Tumnagel
176kg
+
Wille Wilhelmsson

En flip med en cykelvagn
Inga barn skadades!

Här får vi se Danny MacAskill leka runt på cykel, men den här gången med en vagn bakpå. Tumnagel
101kg
+
Roger Åberg

En lite snyggare cykelhjälm
Håller du med?

Cykelhjälmar är sällan snygga, de är liksom sportiga men sällan snygga. Bern har en del snygga och så har vi ju Hövding som inte syns alls. Men snygga cykelhjälmar är sällsynta, dels för att de kräver sin stoppning och då hamnar rätt höjd på huvudet. De här från thousand försöker i alla fall vara snygga och modellen heritage finns i ett antal olika färger. Lyckas de? Tumnagel
47kg
+
Roger Åberg