2 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Steve Jobs på All Things Digital En hel del intressanta samtal

Just nu pågår en konferens som heter All Things Digital och Steve Jobs är en av talarna. Eller talare och talare, det går snarare ut på att man sätter sig ner på scen och samtalar, något som väldigt sällan händer med Steve Jobs.

Många intressanta frågor ställdes och många intressanta svar kom från Steve Jobs. Och säga vad man vill om Steve Jobs beslut, han är en klarsynt man.

En av de intressantaste historierna är om historien om iPhone och iPad. Tablet-projektet startade innan iPhonen kom till men lades på hyllan när en UI-designer kom tillbaka med ett test han hade gjort och Steve förstod att de kan göra en telefon först. Steve får även frågan om han tror att iPaden kan rädda tidningsvärlden.

Mac, Övrigt,

En av de intressantaste frågorna är så klart vad Steve tycker om Google och Android.


Näst intressantast är nog vad Steve tycker om Flash. En intressant del av svaret är att Apple inte kan satsa på alla teknologier och därför måste välja saker att satsa på och plocka bort de teknologier som man tror kommer att försvinna eller tappa betydelse.

Steve pratar även kort om hur det känns att kliva om Microsoft.


Gizmodo och den stulna iPhone-prototypen är så klart intressant att veta vad Steve tycker om. Samtalet går sedan över i vad som egentligen är viktigt för att hålla uppe lågan.


AppleTV är ju ett hobbyprojekt för Apple, här får Steve frågan om vad de tänker göra på TV-arenan.


AT&T fungerar som ni kanske vet uselt i vissa delar i USA och här säger Steve att Apple som företag inte kan påverka detta, mer än att sätta press på AT&T. Det ska bli bättre är man lovade, men den som lever får se.

Läs mer
38.5° 0 Roger Åberg Roger Åberg
ons. 2 jun 2010, 10:12
Steve Jobs på All Things Digital En hel del intressanta samtal
38.5°
0