18 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Får Sony Z2 och Z2 Tablet också PS4 Remote Play?
Det hade gjort många glada

Får Sony Z2 och Z2 Tablet också PS4 Remote Play?

Sonys Remote Play-funktion mellan PS4:an och deras Z3-linje är jag grymt pepp på, jag har testat det lite snabbt och det fungerade helt ok men jag vill se hur det fungerar i verkliga livet hemma i soffan.

Funktionen går ut på att innehållet på PS4:an speglas på din Z3, Z3 Compact eller Z3 Tablet Compact. Man sätter fast spelkontrollen på telefonen och lirar på även om man inte är framför TVn.

Nu verkar det som att Z2-serien också ska få funktionen, alltså Z2 och Z2 Tablet. The more the merrier säger vi och surar lite för att det bara är Sony-telefoner som får funktionen.

Mobil, Sony, remote play, ps4

Snabbtitt på Remote Play
Inte så dumt

Sony lanserade Z3, Z3 Compact och Z3 Tablet compact på i förra veckan på IFA. Förutom att vara kapabla enheter i sig, så har de även fått möjligheten att kunna strömma spel ifrån ett Playstation 4 via Remote Play, något som tidigare var exklusivt till Playstation Vita och Playstation TV. Givetvis kan man inte spela Playstation 4 spel på en touchskärm, vilket är varför de har skapat Game Control Mount, en hållare för din Sony mobil eller tablet som gör att du kan fästa din enhet på en DualShock 4 kontroller. Vi hann testa det på Z3 och Z3 Tablet compact som hastigast, och blev väldigt imponerade. Spelet Knack var det som vi fick testa och det funkade med minimalt lagg och ingen märkvärdig degradering av bilden. Allt detta gjordes över WiFi, och Sony har även sagt att det teoretiskt sätt skulle funka över internet, men de har ännu inte vågat lova någonting, eftersom att den upplevelsen väldigt lätt kan bli en dålig en. Inga konkreta prisuppgifter ännu till Game Control Mount, men engelska återförsäljare verkar ha prissatt den kring 200kr. Tumnagel
50.2°
0
51.1° 0 Roger Åberg Roger Åberg
sön. 19 okt 2014, 18:22
51.1°
0

Får Sony Z2 och Z2 Tablet också PS4 Remote Play?

Det hade gjort många glada