8 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Fin jämförelse mellan alla iPhones som har släppts Det har hänt en del på tio år...
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Fin jämförelse mellan alla iPhones som har släppts

En iPhone 2G och en iPhone X må ha samma grundform och ett gäng ikoner på hemskärmen men det har hänt väldigt mycket under de tio åren mellan de två telefonerna.

Raden med saker som iPhone X kan göra jämfört med iPhone 2G är lång men de två viktigaste sakerna är nog skillnaden i kameran och hur galet mycket snabbare X är.

Med iPhone 3G kom just 3G men också GPS. Apple skröt på presentationen att en webbsida laddades på bara 21 sekunder. Med 3GS kom lite mer hastighet och med iPhone 4 kom den revolutionerande retina-skärmen och en ny färg, och faktiskt den första iPhonen med selfie-kamera. iPhone 4S var återigen en mindre uppdatering som var snabbare än föregångaren.

Med iPhone 5 kom en ännu tightare form som faktiskt håller rätt bra ännu. Det kom även lite större skärm som det då diskuterades rätt mycket runt om den var för stor eller inte. Med 5:an kom också lightning-kontakten. iPhone 5S var återigen snabbare men det var också den första telefonen från Apple med TouchID.

Tillsammans med iPhone 5S kom iPhone C, som tillsammans med iPhone SE är de avstickarna i iPhone-historien.

Med iPhone 6 och iPhone 6 Plus kom en ny form med betydligt större skärm och så klart två versioner, en stor och en annan jättestor. Den formen har suttit i sedan dess, fram till iPhone X så klart.

Och här är vi alltså nu.

Nedan finns en liten jämförelse mellan iPhone 2G och iPhone X.

Mobil, Apple, iphone
34.1° 0 Roger Åberg Roger Åberg
mån. 6 nov 2017, 22:45
Fin jämförelse mellan alla iPhones som har släppts Det har hänt en del på tio år...
34.1°
0