32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Hitta lekplatsen med hjälp av appen Playway Kolla vad som finns att göra på dem
Hitta lekplatsen med hjälp av appen Playway

Lekplatser är trevliga saker när man har barn och hemmavid så har man ju ofta koll på vilka som finns. Men om man är i ett nytt område så är det inte lika självklart, men att hitta lekplatser är inte helt lätt. Ja, vissa finns markerade på Google Maps men inte alla och exakt vad som finns och om det är bra kan vara lite klurigare.

Playway är en app som låter användarna lägga till lekplatser på kartan och sedan recensera dessa. Just nu finns 16.000 lekplatser inlagda och 3000 av dem har mer information och/eller bilder. Och fler kan det bli om användarna hjälper till.

Appen är gratis och utvecklas av Kaj Jones och Martin Gunnarsson. Den finns för iOS och Android.

Mobil, Appar, Playway, app, lekplats
iOS Hitta Sveriges lekplatser med appen Lekplatsen Smidig att ha på semestern Ska du ut och semestra i Sverige med barn så släpper Miracle Mill Gmbh appen Lekplatsen lagom till semestern. Det går att hitta lekplatser via en karta eller en adresslista. I skrivande stund så täcker man Sveriges större kommuner men man säger att man kommer att täcka in 90% av Sveriges befolkning i slutet av nästa vecka. Lekplatsen är gratis och hittas till iOS här. Man uppger att Lekplatsen kommer till Android och Windows Phone "inom några veckor". Tumnagel
38.5°
0
45.7° 0 Roger Åberg Roger Åberg
fre. 1 okt 2021, 10:30
Hitta lekplatsen med hjälp av appen Playway Kolla vad som finns att göra på dem
45.7°
0