30 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Hur står sig batterierna i iPhone Xs och Xs Max?
Mot OnePlus 6 och Note 9

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Hur står sig batterierna i iPhone Xs och Xs Max?

iPhone har aldrig haft de fetaste batterierna och ibland har man ändå klarat sig rätt bra. Man brukar aldrig prata om storleken på batterierna i sina telefoner, men när man presenterade Xs och Xs Max var man lite extra luddig. Man sa att Xs skulle klara sig en timme längre än X och att Xs Max skulle klara sig en och en halv timme längre.

I det här testet får vi se Xs och Xs Max testas mot iPhone X men också en Note 9 och en OnePlus. Några saker är värda att noterna. Dels är Note 9 inställd på högsta upplösningen vilket gör att den drar mer batteri än med lägre upplösning. Motiveringen till detta är att man har den inställningen för att matcha upplösningen på Xs Max. Rätt eller fel vettetusan, men det går alltid att göra trix för att få lång batteritid och min personliga åsikt är att det med dessa blir ointressant att jämföra. Fullt ställ på skärmar och allt på helt enkelt.

På samma ämne verkar Note 9 och OnePlus 6 ta igen lite tapp på slutet. Om det beror på smartare bygge eller att man drar ner på prestanda när batteriet börjar sina är oklart.

Toms Guides test får däremot Xs och Xs Max spö av både Note 9, OnePlus och P20 Pro. I det testar har man testat konstant webbsurfande.

Mobil, Apple, iPhone xs, iPhone xs max, oneplus 6, note 9, batteri
38.2° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tis. 25 sep 2018, 10:29
38.2°
0

Hur står sig batterierna i iPhone Xs och Xs Max?

Mot OnePlus 6 och Note 9