37 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium! Breaking News! Microsoft köper Activision Blizzard!
Marques Brownlee utser årets smartphones

Marques Brownlee utser årets smartphones
Vilken telefon ska du köpa?

2016 börjar lida mot sitt slut och det är dags för en sammanfattning av Marques Brownlee. Han utser inte bara årets bästa telefon utan delar upp dem i olika kategorier. Bästa stora telefonen är Samsung Galaxy S7 Edge tätt följ av LG V20, bästa mindre telefonen är iPhone 7 tätt följ av Google Pixel och bästa kameran blir Google Pixel tätt följd av iPhone 7 Plus och Samsung Galaxy S7 Edge.

Bästa budgetluren är OnePlus 3T tätt följd av ZTE Axon 7, bästa batteri blir Moto Z Play tätt följd av Google Pixel XL och iPhone 7 Plus. Bäst byggda telefonerna är Galaxy S7 Edge och HTC 10, Xiaomi Mi Mix har den galnaste formen. Bästa förbättringen får HTC med sin HTC 10. Största besvikelsen får Samsung Galaxy Note7, trots att det kanske var årets bästa telefon. Project Ara är också en besvikelse.

Årets telefon är Google Pixel XL. Bra kamera, grymt gränssnitt och överlag väldigt härlig. Tätt efter kommer iPhone 7 Plus, mycket för att den är så snabb som den är. Galaxy Note 7 hade nog varit och krigat om första platsen om den inte börjat explodera.

Det är lite tragiskt att två av de tre bästa telefonerna inte går att köpa i Sverige. En för att Google är tjuriga och inte vill sälja den och en för att den exploderar. Så om du inte gillar iPhone skulle jag säga att Galaxy S7 Edge är värd att titta på, även om det så klart går att importera en Pixel XL.

Mobil, Hårdvara, Marques Brownlee, mkbhd, google pixel, iphone 7, samsung galaxy s7, lg v20, oneplus 3t
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Marques Brownlee utser årets smartphones
40.2° 0 Roger Åberg Roger Åberg
fre. 23 dec 2016, 06:45
Marques Brownlee utser årets smartphones Vilken telefon ska du köpa?
40.2°
0