34 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Netonnet och Webhallen börjar sälja OnePlus 5T
Går att förboka nu

Netonnet och Webhallen börjar sälja OnePlus 5T

OnePlus 5T må vara en superhärlig telefon, men den är svår att köpa över disk i Sverige. Snart kan det bli ändring på detta då Netonnet och Webhallen har lagt upp telefonen till försäljning. Man säljer båda versionerna, alltså den lite billigare versionen med 6 GB RAM och 64 GB minne för 4999 kronor samt versionen med 8 GB RAM och 128 GB minne för 5599 kronor. Priserna är alltså precis desamma som från OnePlus.

Varken Netonnet eller Webhallen har telefonen i lager just nu. Sedan tidigare har Telia gått ut med att man ska börja sälja telefonen.

Mobil, OnePlus, netonnet, webhallen, OnePlus 5t Tack till Jonathan

MWC 2018 OnePlus 5T börjar säljas hos Telia
Första svenska operatören som säljer enheten

OnePlus har endast sålt sina enheter till svenskar via sin hemsida, men från och med nästa månad kommer vi kunna köpa företagets telefoner via operatören Telia. Regina Donato Dahlström, ansvarig för ansvarig för Telia och Halebops konsumenttjänster, säger detta i ett pressmeddelande: - Vi vet att det är en efterlängtad mobil, våra kunder hör av sig dagligen och undrar när vi ska ta in deras produkter. Det finns otroligt många fans där ute, det känns härligt att kunna göra dem glada, säger Regina Donato Dahlström. Det är först och främst 5T som kommer säljas via Telias kanaler, men troligtvis lär även framtida OnePlus-telefoner finnas tillgängliga via operatören. Vad enheten kommer kosta hos Telia är för tillfället okänt. Tumnagel
49.1°
0
50.0° 0 Roger Åberg Roger Åberg
mån. 5 mar 2018, 09:45
50.0°
0

Netonnet och Webhallen börjar sälja OnePlus 5T

Går att förboka nu