18 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Video på Donut - Android 2.0 Blir bara coolare och coolare

Donut är arbetsnamet på Android 2.0 och under gårdagens utvecklarkonferens hos Google så visades några rätt så coola funktioner upp som ni kan se i videon här bredvid.

Det handlar om en kraftfull sökfunktion som påminner en del om Spotlight i Mac OSX, en översättningsfunktion som gör din telefon så lik en Babelfish som det är möjligt i dagsläget samt en annan sökfunktion som baserar sig på handskrift och som verkar användbar när man söker i kontakter eller efter musik i låtlistan.

Desto mer jag ser av Android blir jag bara mer och mer sugen på att faktiskt ha det själv. Särskilt då version 2. När vi kan få se Android 2.0 på marknaden framgår inte.

Mobil, Appar, android, google, donut
37.4° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 29 maj 2009, 14:07
Video på Donut - Android 2.0 Blir bara coolare och coolare
37.4°
0
RSS 7 kommentarer till artikeln
Walle
Rätt grymt, men fortfarande inte multitouch. Få in det i grunkan så tror jag att Apple får en värdig motståndare.
av Walle, fredag 29 maj 2009 kl 15:40
Wille Wilhelmsson
Ja, multitouch hade vart grymt. Fast apple säger ju att de har patent på det så vi får väl se om det över huvud taget är möjligt att fixa.
av Wille Wilhelmsson, fredag 29 maj 2009 kl 15:47
Puff
Bättre video tre minuter in här: www.youtube.com
av Puff, fredag 29 maj 2009 kl 16:28
Wille Wilhelmsson
@Dorian Gray. True, men jag förstår inte varför inte OHA har lagt in multitouch på Android om det inte är just en stämning från Apple de är rädda för. Sen avvaktar de nog lite och kollar hur Apple ställer sig ang. Palm Pre:s multitouch.
av Wille Wilhelmsson, fredag 29 maj 2009 kl 16:45
superkonna
Förutsägelse:Det kommer att vara två kvar som står. Apples iPhone MacOS och Googles Android. Alla andra OS kommer att självdö. De hänger helt enkelt inte med. Alla Windows-nissar/fanbois, som t.ex. Dorian, kommer välja Android (om inte Dorian redan är en smyg-macare som inte lämnat garderoben). De andra väljer iPhone. Vanliga människor kommer fortfarande att köpa biliga Nokia- och SE-lurar, eftersom de skiter i mobilen som "dator".
av superkonna, fredag 29 maj 2009 kl 17:21
Phillip
?So where?s the ?multitouch patent? everyone keeps going on about? Well, we certainly couldn?t find the sort of broad patent that would qualify, and we didn?t find much of anything that would keep anyone from using multitouch gestures like pinch-to-zoom ? in fact, Apple has a better patent position with regard to pinching gestures to cut, copy and paste than it does on pinching to zoom.?
www.engadget.com
av Phillip, fredag 29 maj 2009 kl 17:22
tva
@ superkonna : Så mycket rätt i så lite text :-)
av tva, lördag 30 maj 2009 kl 21:13
Kommentera artikeln