12 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Broadwell lanseras antagligen senare än väntat
Det mesta kommer nog inte förrän 2015

Broadwell lanseras antagligen senare än väntat

Under förra veckan sades det att Intel skulle skjuta upp lanseringen av 14 nm Broadwell-processorerna till fjärde kvartalet och att de flesta modellerna inte skulle komma förrän första kvartalet 2015. Informationen kom från anonyma källor, något som inte gör det så värst trovärdigt.

Nu skrivs det återigen om samma sak men nu kommer det lite mer bevis då kinesiska VR-Zone även postar en del bilder som visar att 15 W och 28 W U-seriens Core-processorer ska släppas under den tidigare nämnda tidsperioden.

De två bilderna har en markerats med "Updated" i det övre högra hörnet och vi kan se att tre stycken 15 W-modeller ska släppas under sista kvartalet i år medan resterande ska komma under första kvartalet nästa år. Det ligger i linje med den tidigare informationen som sade att endast U- och Y-seriens processorer skulle komma under året medan resten skulle komma nästa år.

Hur det nu kommer bli med Broadwell-K processorerna, som skulle dyka upp under årets sista kvartal, återstår att se men det kan bli så att Haswell Refresh och Haswell-E kommer vara det man får nöja sig med till stationära datorer under det här året.

PC, Övrigt, Intel, Broadwell
36.4° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
ons. 19 feb 2014, 08:55
36.4°
0

Broadwell lanseras antagligen senare än väntat

Det mesta kommer nog inte förrän 2015