3 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Dualcore Sandy Bridge kommer snart 20:e februari är det sagt
Dualcore Sandy Bridge kommer snart

Sandy Bridge-processorerna som släppts hittills finns bara i quadcore-modeller, vilket gör att de system som finns tillgängliga kostar mer överlag än om det hade funnits dualcore-varianter ute på marknaden.

Det gäller väl först och främst processorer till bärbara datorer egentligen, där man kanske inte behöver en quadcore utan kan nöja sig med en dualcore-processor i dagsläget. PC World skriver dock att dualcore Sandy Bridge-processorer är på väg, och det snart.

Det är redan den 20:e februari som Intel ska lansera dualcore-varianter av Sandy Bridge och det borde nog glädja ganska många som letar efter en ny bärbar dator. Det är omkring 10 modeller som ska släppas och TDP kommer att ligga på 17 W, 25 W och 35 W. Priset för processorerna kommer att ligga på mellan 225 och 346 dollar.

Nu kommer det väl i och för sig dröja lite innan de här processorerna kommer ha någon effekt på marknaden i och med buggen som hittats i P67 och H67-chipseten, men vi kan vänta oss allt ifrån riktiga bärbara datorer till ultraportabla modeller med nya dualcore-processorer.

PC, Hårdvara, Intel, Sandy Bridge, Dualcore Via The Tech Report
37.1° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tors. 10 feb 2011, 16:27
Dualcore Sandy Bridge kommer snart 20:e februari är det sagt
37.1°
0