33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ion 2 kommer tidigt under 2010 Förhandstitt kommer säkerligen under CES-mässan
Bild till artikel

Nvidia sade nyligen att deras andra generation av Tegra-plattformen är på väg ut och kommer visas upp under CES. Företaget har också talat om sin nästa generation av Ion-plattformen ett tag, vilket ska ha stöd för en hel rad med olika processorer.

Vi kan också förvänta oss att modeller baserade på Ion 2 kommer att visas upp under CES och själv väntar jag med spänning på vilka olika kombinationer som kommer att dyka upp.

Under veckans samtal med analytiker sade Nvidia dock att lanseringen inte kommer att ske under själva mässan men det hindrar säkert inte visning av prototyper. Företaget sade att lansering av Ion 2-plattformen kommer att ske under första kvartalet nästa år men inte direkt när.

Ion 2 kommer att ha 32 eller fler stream-processorer, vilket är åtminstone dubbelt så många som den nuvarande GeForce 9400M som sitter i första Ion-chipsetet. Vi har tidigare hört att grafiken i Ion 2 mer kommer likna ett diskret grafikkort tillskillnad mot ett IGP, eftersom de nya Pineview Atom-processorerna har integrerad grafikkärna.

techreport.com PC, Hårdvara, Nvidia, Ion 2, CES, 2010
37.0° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
fre. 18 dec 2009, 15:33
Ion 2 kommer tidigt under 2010 Förhandstitt kommer säkerligen under CES-mässan
37.0°
0