11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
OCZ lanserar Sabre tangentbord Kommer med OLED-tangenter
OCZ lanserar Sabre tangentbord

De som var först ut på spelplan med tangentbord som innehöll OLED-tangenter var Art Lebedev med sitt Optimus Maximus-tangentbord. Efter att det lanserades så har en del andra företag hakat på designen och nu har även OCZ bestämt sig för att släppa sin variant.

OCZ kallar sitt tangentbord för Sabre OLED multimedia keyboard och man får väl säga att varianten är snarlik med Art Lebedevs modell. Till vänster hittas en rad med speciella mediaknappar som också kan konfigureras att visa just den ikonen man vill i den lilla OLED-skärmen. Utöver de speciella tangenterna så finns det också blå belysning till övriga tangenter på tangentbordet.

Det medföljer också en speciell mjukvara designad för tangentbordet där du ställer in vilka ikoner som ska visas ovanpå mediaknapparna. Du kan också ställa in undermenyer till knapparna, som ju kan vara ganska bekvämt till olika program.

OCZ säger att deras nya produkt riktar sig till gamers, CAD-professionella och entusiaster. Det finns dock ingen information om priset ännu men tangentbordet ska fungera med Windows XP (SP2) och Vista.

PC, Hårdvara, OCZ, Sabre Via techPowerUp!
36.9° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tis. 23 jun 2009, 13:42
OCZ lanserar Sabre tangentbord Kommer med OLED-tangenter
36.9°
0
RSS 1 kommentar till artikeln
jonasn
Inget OSX-stöd, då är det fail på den.
av jonasn, tisdag 23 juni 2009 kl 16:37
Kommentera artikeln