42 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bild till artikel
JBL levererar fortfarande med Charge 3 Mycket ljud, vattentät och med inbyggd powerbank

JBL har länge gjort ett bra jobb med sina blåtandshögtalare och Charge 3 är inget undantag. Basen är fortfarande det mest imponerande med den här lilla rackaren, möjligen kan jag tycka att ljudbilden blir lite för tråkig vid låg volym och överlag inte alls mår dåligt av att man skruvar lite på ljudbilden på telefonen.

För det är med telefonen som den här ska köras. Designen är gjord för att tas med och hade jag letat efter en högtalare som skulle stå still på en och samma plats hemma hade jag nog valt något annat. När man är på språng så är man ju också ofta i behov av ström och då skadar det inte att man kan ladda sin telefon från högtalarens batteri. Batteriet är på 6000 mAh och och det räcker gott och väl för att spela musik i de 20 timmar som JBL själva säger att det ska räcka. Om du pluggar in en modern telefon och laddar den så försvinner strömmen betydligt snabbare.

Charge 3 är IPX7-klassad vilket betyder att du kan låta högtalaren ligga 1 meter under vatten i 30 minuter. Nu är det inte så ofta man spelar musik under vatten men det är ju grymt att kunna ha högtalaren vid poolen eller badkaret utan att vara orolig.

Prislappen ligger på 1800 kronor vilket inte är gratis för något som det finns risk för att man inte använder superofta.

prisjakt.nu Pryl, Högtalare, jbl charge 3, bluetooth Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
40.8° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tis. 27 sep 2016, 22:30
JBL levererar fortfarande med Charge 3 Mycket ljud, vattentät och med inbyggd powerbank
40.8°
0