29 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
IFA 2018 Mophie presenterar nya powerbanks med trådlös laddning Och en trådlös laddare för bilen
Mophie presenterar nya powerbanks med trådlös laddning

När Mophie för några år sedan släppte sin första powerbank med trådlös laddning tyckte jag att det var en rätt knäpp produkt. En powerbank ligger liksom i väskan och trådlös laddning är lite för långsamt för att det ska vara smidigt på rymmen, då man oftast vill fylla på telefonen så snabbt det bara går.

Men jag har ändrat mig lite. Det är inte så dumt trots allt. Powerbank behöver man typ alltid, och det är rätt smidigt att den dubbeljobbar som laddplatta när man är hemma. Det är också finfint att ta med sig på resan och ha en laddplatta så fort man sätter upp ett nytt tillfälligt kontor.

Charge stream powerstation wireless är det konstiga namnet och man skeppar två storlekar på 6040 mAh respektive 10.000 mAh. Prislapparna ligger på 855 och 1065 kronor.

Man släpper även hållare för bilen som har trådlös laddning. Alltså, man måste ha en sladd till 12 V-uttaget, men man behöver inte plugga in mobilen varenda gång man hoppar in i bilen. Hållaren sätts i ventilationen, heter charge stream vent mount och kostar 640 kronor.

Pryl, Mojänger, ifa2018, mophie, qi
39.2° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tors. 30 aug 2018, 14:50
IFA 2018 Mophie presenterar nya powerbanks med trådlös laddning Och en trådlös laddare för bilen
39.2°
0