41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nu kan man beställa Google Jamboard Om man bor i USA
Nu kan man beställa Google Jamboard

Google Jamboard är en stor, digital whiteboard. Den kostar 5000 dollar, är 55 tum stor och har 4K-upplösning. Det man skapar sparas sedan i G Suite.

Jamboard finns i tre färger; röd, blå och grå. Man kan också köpa till ett rätt nifty rullande ställ för 1200 dollar. Men 5000 plus 1200 dollar räcker inte, man måste även slanta upp med 600 dollar till per år i en "management and support fee". Ouch.

Pryl, Mojänger, jamboard, google
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Nu kan man beställa Google Jamboard
Google visar upp den massiva surfplattan Jamboard Googles svar på Surface Hub I januari förra året presenterade Microsoft sin massiva Surface Hub som lät användare visa upp diverse jobbrelaterade diagram och Excel-ark. Nu har Google visat upp en liknande produkt i sin G Suite-familj som de döpt till Jamboard. I grund och botten är Jamboard en 55 tum stor 4K-TV med inbyggd pekskärm, wifi och HD-kamera. Fördelen med Jamboard är att den är kopplad till Googles appar, som Docs, Sheets, Slides och Drive, och du har möjlighet att visa upp diverse material från dessa tjänster när du presenterar saker. Google kallar presentationerna för "Jams" och dessa kommer gå att ladda upp till molnet där samtliga deltagare har möjlighet att se presentationerna i efterhand. Jamboard kommer kosta 6 000 dollar, drygt 53 000 kronor, och skeppas någon gång nästa år. Företag som känner sig sugna på Jamboard kan skicka in intresseanmälan via Jamboards hemsida redan nu. Tumnagel
39.5°
0
36.8° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tis. 23 maj 2017, 21:45
Nu kan man beställa Google Jamboard Om man bor i USA
36.8°
0