25 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Timex släpper ny smartklocka Urgammalt klockföretag tar ännu ett steg in i framtiden
Bild till artikel Foto: Timex

Det nästan 170 år gamla klockföretaget Timex släpper nu en ny smartklocka vilket blir den första smarta klockmodellen man presenterar sedan man 2016 släppte hybridklockan IQ+ Move. Den nya modellen kallar man för Timex Ironman R300 GPS och, som kanske namnet antyder, så riktar den sig till de som är intresserade av att träna.

Klockan är försedd med GPS, pulsmätare, träningstips/coaching samt funktioner som kan presentera massa statistik om användarens träning. Det hela ska antagligen mest ses som en hybrid av en smartklocka och ett aktivitetsarmband då det saknas stöd för appar och annat som vi vanligtvis förknippar med traditionella smartklockor.

Timex Ironman R300 GPS är vattentät ner till 30 meter och har en batteritid på 25 dagar om man inte använder GPS i mer än 20 timmar. Klockan går att köpa nu och kostar 120 dollar.

timex.com Pryl, Klockor, timex, smartklockor, urgammalt, klockföretag, ironman Via gizmodo.com
Timex släpper smart klocka Stor klump för den aktiva människan Nu är det dags för Timex att släppa en smart klocka och de satsar på att släppa en klocka som ej behöver hjälp av en telefon för att fungera. Klockan heter Timex IronMan One GPS+ och ser inte riktigt lika fin ut som andra klockor vi har sett utan här snackar vi en stor klump byggd för att vara en träningsklocka. Inuti klockan hittar vi en 3G-antenn, en Mirasol-skärm (coolt!) samt en GPS. Batteritiden ska ligga på 8 timmar om GPS:en är aktiv hela tiden och tre dagar vid normalt användande. 3G-antennen går att använda för att surfa och skicka meddelanden men den har ingen telefonfunktion. Prislappen kommer att landa på runt 400 dollar. Tumnagel
37.6°
0
37.0° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 28 feb 2020, 15:40
Timex släpper ny smartklocka Urgammalt klockföretag tar ännu ett steg in i framtiden
37.0°
0