44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Trevliga rabatter på Ikeas luftrenare och tavelhögtalare Köp "Sonos" till superpris
Trevliga rabatter på Ikeas luftrenare och tavelhögtalare

När jag testade Ikeas tavelhögtalare så var jag imponerad av ljudet och funktionen. Men jag gillade inte kvalitetskänslan i själva ramen och motiven var alldeles för trista och dåliga för att få ta upp plats på mina väggar i alla fall. Hur som helst så var prislappen helt ok på 1795 kronor.

19 december är Symfonisk tavelram grejen i Ikeas julkalender och då kostar den bara 1077 kronor. Perfekt om du har Sonos hemma och vill ha lite extra högtalare i tvättstugan, garaget eller städskrubben.

Två dagar innan, alltså 17 december, säljer man sin luftrenare Förnuftig för bara 299 kronor, ner från 599 kronor. Inte så kraftfull kanske, men verkligen ett superpris.

ikea.com Pryl, Högtalare, ikea, julkalender, luftrenare, förnuftig, tavelhögtalare, sonos, symfonisk Vi har testat Ikea Sonos Symfonisk Låter bra, har bra pris men är inte vacker Jag gillar verkligen Ikea och Sonos samarbete i grunden. Man försöker göra högtalare som är användbara och som inte är som vanliga högtalare utan har en plats i hemmet. Ofta har de också en bonusfunktion förutom den att spela musik. Vi har tidigare fått en lampa och en hylla och nu är det dags för tavlan. Hyllversionen går att använda som en "vanlig" högtalare och ställa lite varstans så där behöver inte funktionen eller formen passa dig. Lampan är lite knepigare, gillar man inte formen på den så är den ju i sig helt värdelös eftersom man inte vill ha den framme. Tumnagel
39.9°
0
39.5° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tors. 9 dec 2021, 08:45
Trevliga rabatter på Ikeas luftrenare och tavelhögtalare Köp "Sonos" till superpris
39.5°
0