3 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Varför finns inte den perfekta prylen? Ska det vara så himla svårt?
Varför finns inte den perfekta prylen?
Foto: Roger Åberg

Det är ett hårt jobb men någon måste göra det, i det här fallet jag. Testa prylar alltså. Jag måste också kunna testa mjukvara och kolla så att vår stackars site fungerar överallt och just nu är det riktigt tungt i väskan.

Men det enda som finns i mitt huvud är egentligen - varför finns inte den perfekta prylen?

Min älskade Mac sviker mig sällan, men är värdelös på tunnelbanan och i sängen. Surface är för mycket dator och för lite tablet för att fungera på alla ställen (jag vill inte göra Powerpoints när jag gör nummer två). Xperia Tablet Z är sjukt tunn och stor men Android lämnar fortfarande en del att önska på tabletfronten. iPad minin önskar jag ibland att den gick att SMSa och ringa med, då skulle den kunna vara nära. Min stora Androidtelefon (just nu Galaxy S4, i vanliga fall Nexus 4) är guld men för liten att jobba på. iPoden som jag kör för att kunna testa appar är också för liten, men ibland blir jag tokkär i den just för att den är så liten.

Den perfekta prylen kommer nog inte att komma på några år och vi kommer med all säkerhet att fortsätta vilja ha två, kanske tre, saker i väskan ett tag till.

Vilka saker finns i din väska och vilken pryl skulle kunna få dig att överge allt annat?

Pryl, Pryl, surface pro, mac, ipod, ipad mini, xperia tablet z
42.8° 0 Roger Åberg Roger Åberg
ons. 22 maj 2013, 17:06
Varför finns inte den perfekta prylen? Ska det vara så himla svårt?
42.8°
0