11 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Första spelet utannonseras till OUYA Utvecklas av exproducent från Infinity Ward
Första spelet utannonseras till OUYA

Den nya androidbaserade konsolen OUYA har inte sett dagens ljus ännu, men redan nu börjar utvecklare att fila på spel till den nya konsolen. En av dessa är Robert Bowling, före detta producent för Call of Duty-serien hos Infinity Ward. Han meddelar att han planerar att släppa en episodbaserad prequel till studions första spel: Human Element.

Spelet ska vara ett överlevnadsspel som utspelar sig i en zombieapokalyptisk värld och releasen är satt till 2015. De som varit med och finansierat OUYA, via det kickstarteprojekt som lades upp för konsolen, kommer att få reda på mer detaljer under utvecklingens gång. Själv bidrog han med 10 000 US dollar till projektet.

OUYA satte för övrigt rekord på Kickstarter när projektet drog in önskade 950 000 US dollar på bara åtta timmar. Med 19 dagar kvar på Kickstarter ligger nu summan på över 5 256 000 US dollar och 41 068 personer har bidragit med pengar. Med andra ord är intresset för konsolen, både bland utvecklare och konsumenter, massivt och det ska bli intressant att se vad som blir av det hela.

Spel, Övrigt, Human Element, OUYA, Konsol, Utveckling, Infinity Ward, Robert Bowling
45.2° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
fre. 20 jul 2012, 17:10
Första spelet utannonseras till OUYA Utvecklas av exproducent från Infinity Ward
45.2°
0