41 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
GOG är redo inför Windows 10 Inte långt kvar nu
GOG är redo inför Windows 10

Speltjänsten GOG, Good Old Games, meddelar att de nu är redo, i alla fall så redo de kan vara, för releasen av Windows 10.

Det nya operativsystemet släpps som bekant den 29 juni. För att förbereda sig har därför GOG testat sina spel på plattformen och tydligen ska det ha uppstått väldigt få problem. Till och med färre än i tidigare Windowsversioner. I ett uttalande säger GOG att det är den smidigaste övergången till ett nytt system som de varit med om.

"So far, things are looking great. We're encountering very few problems and most of those are either resolvable on our end, or likely to get fixed as Windows 10 nears release. In fact, many games that had issues on operating systems newer than Windows XP once again won’t suffer any hiccups on Windows 10."

Det känns betryggande att veta att Windows nya operativsystem verkar fungera bra med spel och förhoppningsvis har Steam kommit fram till samma resultat.

Spel, PC, GOG, Good old games, windows 10
Nu är GOG Galaxy i öppen beta Spela DRM-fritt Under förra året meddelade speltjänsten GOG, Good Old Games, att de skulle lansera en ny tjänst som har stora likheter med Steam. Och nu har GOG Galaxy gått in i öppen beta. Tjänsten erbjuder möjligheten att hålla sina spel uppdaterade automatiskt, jämföra och se achievements, ha vänlistor och att chatta direkt i spelen. Det ska också gå att spela med sina vänner och jämföra framsteg över andra tjänster liksom just Steam. Communityfunktionerna ska också gå att stänga av helt. Den största skillnaden mot Steam är dock att det inte krävs någon internetuppkoppling för att spela spelen vilket lär uppskattas av många. Just nu har tjänsten 1000 spel i sin spelkatalog och tanken är att utbudet ska expandera kraftigt framöver. Speciellt när det kommer till de stora AAA-spelen. Ett av de nyare spel som kommer att finnas på plattformen är The Witcher 3: Wild Hunt som släpps den 19 maj. Betan släpps till både Mac och Windows PC och ni kan skriva upp er via länken nedan. Tumnagel
46.7°
0
46.4° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
tors. 9 jul 2015, 16:30
GOG är redo inför Windows 10 Inte långt kvar nu
46.4°
0