33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Gran Turismo 6 offentliggjort TobEng jublar
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Gran Turismo 6 offentliggjort

Precis som väntat så offentliggjorde Sony och Kazunori Yamauchi i dag Gran Turismo 6 under ett jippo på Silverstone Circuit i England. Spelet kommer har runt 1 200 bilar och 33 olika banor (med 71 olika banvarianter) som man kan köra runt på. Inte helt oväntat så är det inte enbart nya banor och bilar då många av bilarna samt banorna i Gran Turismo 6 kommer från Gran Turismo 5. Polyphony Digital har stora DLC-planer och planerar att släppa nya banor via DLC varje månad.

Polyphony har även tagit hjälp av Yokohama Rubber och KW Automotive för att öka realismen samt körkänslan för spelets bilar. Tusentals bildelar kommer finnas tillgängliga för nästan alla bilar så spelare kan anpassa sina virtuella bilar precis som de vill ha dem.

Man kommer även erbjuda bättre integrering med mobila enheter så man kan ha koll på spelet även om man inte är i närheten av konsolen.

Precis som med Gran Turismo 5 så kommer man släppa ett demo i samband med årets GT Academy. Det demot kommer släppas under juli månad. Spelet kommer släppas till PlayStation 3 strax innan julhanden.

blog.eu.playstation.com Spel, Sony, Gran Turismo 6, PlayStation 3, Polyphony Digital
40.3° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 15 maj 2013, 18:07
Gran Turismo 6 offentliggjort TobEng jublar
40.3°
0