40 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Lira gura tillsammans med din telefon Nytt på kontoret!
Lira gura tillsammans med din telefon

Vad är det här?
Guitar Hero Live är senaste versionen av klassiska spelet Guitar Hero. Det har funnits ett tag att spela även på iOS-enheter (de flesta iPhones och iPads) men först nu har den fysiska gitarren kommit som tillbehör. Man behöver alltså inte gitarren för att spela, spelet går utmärkt att spela med fingrarna på mobilen, men bäst känsla kräver ändå kanske en "riktig" gitarr att spela med.

Gitarren synkas med iOS-prylen via bluetooth och när det är gjort är det bara att lira på som man alltid har gjort med Guitar Hero, fast med mobilen som kombinerad konsol och TV. Vill man går det även bra att använda gitarren till Apple TV-versionen av spelet och då få en mer klassisk konsol-upplevelse.

Vad är vårt första intryck?
Gitarren är precis som alla tidigare Guitar Hero-gitarrer en fest av plast, så det är väl ingen överraskning. Efter att ha spelat väldigt lite på kontoret så kan vi tycka att det känns ganska så härligt att spela med mobilen ändå, perfekt för de som vill spela massor utan att lägga beslag på familjens TV. När man väl vill spela på TVn är det bara att koppla den till en Apple TV, något som så klart är roligare om man är flera!

Vad ser vi mest fram mot att testa?
Framförallt om det är uselt eller fantastiskt att köra tillsammans med mobilen. Spontant känns det helt ok men hur det är i långa loppet återstår att se. Och hur det är att köra mot Apple TV så klart.

guitarhero.com Spel, Mobilspel, guitar hero, guitar hero live, ios, apple tv, nytt på kontoret
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Lira gura tillsammans med din telefon
35.6° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tis. 26 jan 2016, 13:45
Lira gura tillsammans med din telefon Nytt på kontoret!
35.6°
0