38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Minröj pryder årets jultröja från Microsoft
Klä dig i klassiskt Windows-spel i jul

Minröj pryder årets jultröja från Microsoft

Det börjar lacka mot jul och inför det har Microsoft ännu en gång tagit fram en tröja med ett lite juligt motiv. Årets jultröja från Microsoft pryds av det klassiska Windows-spelet Minesweeper, ett spel som här i Sverige kallas för Minröj.

Precis som förra året kommer Microsoft att skänka pengar till en välgörenhetsorganisation i samband med försäljningen av sina tröjor. Förra året donerade Microsoft pengar till Girls Who Code. I år kommer man att skänka 100.000 dollar till AbleGamers, en välgörenhetsorganisation som arbetar med att göra spel mer tillgängligt för personer med olika typer av funktionsnedsättningar.

"Microsoft Minesweeper Ugly Sweater" kostar 687 kronor. 17 december är det "Ugly Christmas Sweater Day" och vill man uppmärksamma den så är det nog hög tid att börja fundera på vilken tröja man ska införskaffa inför det.

Spel, Microsoft, jultröja, minröj, minesweeper, windowsspel, ugly christmas sweater Via theverge.com

Årets fula jultröja från Microsoft är här
I år är det motivet MS Paint

Fula jultröjor känns som att det är här för att stanna och för tredje året i rad så levererar Microsoft en tröja som man kan köpa. årets motiv är MS Paint och det är både nördigt, charmigt och fult. Prislappen ligger på 70 dollar, men då skänker Microsoft 20 av dem till organisationen Girls Who Code. Men nu spelar inte prislappen någon roll för Microsoft verkar ha beställt 24 stycken för de är alla slutsålda. Om man var svinsnabb så kunde man även köpa tidigare års motiv som är Windows 95 och Windows XP, men nu är de också slut. Tumnagel
48.8°
0

Microsoft gör en stickad Win95-tröja
Win!

Julen är över och då är det också slut på de fula jultröjornas tid. Istället är det CES och även om Microsoft inte längre är kungen av CES passar det bra med en ful stickad datatröja. Den här skönheten(?) visades i och för sig upp av Microsoft innan jul men vi missade den, så vi låtsas helt enkelt att det är en CES-tröja. Tyvärr går den inte att köpa. Tumnagel
57.7°
0
44.0° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 1 dec 2021, 09:30
Minröj pryder årets jultröja från Microsoft Klä dig i klassiskt Windows-spel i jul
44.0°
0