34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Quantic Dream är på plats i New York
Har de något att visa upp i morgon?

Quantic Dream är på plats i New York

Hypen är stor inför morgondagens Sony-presentation där man förväntas presentera sin nästa PlayStation-konsol. Vad som kommer visas på denna presentation är fortfarande helt oklart men ett gäng användare från det populära spelforumet NeoGAF noterade att man Quantic Dreams co-CEO Guillaume de Fondaumière är på plats i New York. Om detta bara är en ren tillfällighet eller om Quantic Dream kommer vara där i morgon för att visa upp något häftigt återstår att se.

Quantic Dream kommer under våren släppa Beyond: Two Souls men har sedan tidigare registrerat ett domännamn för ett annat spel med PlayStation 4-referenser.

Spel, Sony, Quantic Dream, Singularity, PlayStation 4

Quantic Dream registrerar singularityps4.com
Sannolikt ingen uppföljare till Ravens Singularity

Studion bakom Fahrenheit och Heavy Rain, Quantic Dream, har registrerat domännamnet singularityps4.com. Nu är det relativt omöjligt veta exakt vad detta innebär men man kan ju nästan spekulera i att studion har ett spel på gång för nästa konsolgeneration och som kanske kommer vara PlayStation-exklusivt. Quantic Dream-bossen David Cage har tidigare sagt att Ray Kurzweils bok The Singularity is Near var en stor inspiration för Kara-teknikdemot som man visade upp under GDC-mässan förra året. Så kanske detta spel blir någon slags fortsättning av det vi fick se då. Värt att nämna också är att namnet på domänen följer Quantic Dreams tidigare domännamn då man reggade heavyrainps3.com och beyondps3.com för sina tidigare spel. Tumnagel
38.4°
0
38.4° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 19 feb 2013, 09:29
38.4°
0

Quantic Dream är på plats i New York

Har de något att visa upp i morgon?