39 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Riot Games släpper Ruined King: A League of Legends Story Turordningsbaserat rollspel i LoL-universumet
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Riot Games släpper Ruined King: A League of Legends Story

Riot Games fortsätter rulla ut spel via utgivaren Riot Forge, som startades för något år sedan för att expandera League of Legends-universumet. Under gårdagen släpptes rytmspelet Hextech Mayhem och nu har även Ruined King: A League of Legends Story släppts. Spelet är en ny singleplayerupplevelse med fokus på turordningsbaserade strider. Spelet är utvecklat av Airship Syndicate, som tidigare gjort Battle Chasers: Nightwar och Darksiders Genesis.

Ruined King: A League of Legends Story går att spela på PC, Nintendo Switch, Xbox One och PS4. Spelet är även på ingång till PS5 och Xbox Series X/S och äger man spelet tidigare på respektive plattform får man uppgradera till nya versionen gratis.

Utöver Ruined King och Hextech Mayhem fick vi nyligen uppdateringar från kommande Riot Forge-titlarna Song of Nunu och CONV/RGENCE och dessa kan ni kika på nedan.

Spel, Multiplattform, ruined king, a league of legends story, riot games

League of Legends-världen byggs ut med Hextech Mayhem
Rytmspelet släpps 16 november

Riot Games verkar inte ha några planer att sakta ner utbyggandet av League of Legends-universumet. Nyligen drog serien Arcane igång på Netflix, som för övrigt verkar uppskattas rejält, samt att Riot meddelat att kortspelet Legends of Runeterra kommer få ett singleplayerläge. Nu har Riot presenterat ett rykande färskt spel vid namn Hextech Mayhem: A League of Legends Story som kommer släppas nästa vecka till PC, Switch samt senare till Netflix speldel. I spelet får vi ta kontroll över Ziggs som får springa på en bana och det är upp till spelaren att klicka på knappar i takt med musiken för att få Ziggs att ta sig visare. Spelet är utvecklat av Choice Provisions, som tidigare jobbat med den underhållande Bit-Trip-serien. 16 november kommer Hextech Mayhem: A League of Legends Story släppas till PC och Switch. När spelet dyker upp på Netflix speltjänst är för tillfället okänt. Tumnagel
36.5°
0

Sista trailern för League of Legends-serien Arcane
Premiär på lördag

League of Legends-serien Arcane har snart premiär på Netflix och har därför fått sig en ny trailer samt en musikvideo från Imagine Dragons med rapparen JID. Arcane utspelar sig Piltover och följer ursprungsberättelsen för vapensystrarna Jinx och Vi. Hailee Steinfeld kommer låna ut sin röst till Vi medan Ella Purnell kommer spela Jinx. Den 6 november har serien premiär men till skillnad från många andra Netflix-serier så kommer inte samtliga avsnitt dyka upp på en gång. De första tre avsnitten släpps på premiärdagen sedan kommer resterande avsnitten släppas tre åt gången med en veckas mellanrum. Tumnagel
37.6°
0
38.3° 0 André Stray André Stray
ons. 17 nov 2021, 10:00
Riot Games släpper Ruined King: A League of Legends Story Turordningsbaserat rollspel i LoL-universumet
38.3°
0