33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Vermintide 2 får moddstöd Samt dagliga utmaningar och hattar!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Vermintide 2 får moddstöd

Grattis Vermintide 2-fans! Nu har en ordentlig uppdatering släppts till spelet som kommer med en rad olika nymodigheter. Bland annat har Fatshark petat in dagliga utmaningar och uppdrag som kan ge er lite extra belöningar. Utöver det har det lagts till över 100 nya kosmetiska föremål som hattar, kläder och porträttramar som du kan använda för att sätta en lite mer personlig prägel på din hjälte.

Om inte det var nog så kommer den stora uppdateringen med ytterligare en riktigt trevlig nyhet. Nämligen moddstöd. Moddare har från och med nu möjlighet att skapa moddar av olika slag med nya modd-verktyget, vilket går att ladda ner via Steam, och ladda upp dessa i Steam Workshop.

Då Vermintide 2 har en hel del progression-element och för att motverka fusk så kommer moddarna att sorteras in i kategorierna Sanctioned och Unsanctioned. Kör du Sanctioned-moddar så kommer du kunna levla upp precis som vanligt i spelet, medan om du kör Unsanctioned-moddar så kommer du få köra på separata servrar där din progression pausas.

Vill ni börja skapa moddar till Vermintide 2 har Fatshark skapat en infosida som ger er lite information om hur det hela kommer fungera. Länk till den har ni här nere till vänster.

vermintide.com Spel, PC, vermintide 2, moddar
39.4° 0 André Stray André Stray
tors. 31 maj 2018, 15:30
Vermintide 2 får moddstöd Samt dagliga utmaningar och hattar!
39.4°
0