3 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Google släpper Google Buzz
Google släpper Google Buzz Nu ska Google ta över det sociala

Nu på kvällen släppte Google sin nya sociala tjänst Google Buzz som är en tjock mix av Facebook, Twitter, Friendfeed och Google Wave som håller till i din Gmail.

Buzz håller som sagt till inuti i Gmail som en flik precis nedanför Inboxen. Klickar man där får man upp en ström med innehåll som dina vänner har delat med sig. Där dyker uppdateringar från dina Gmail-vänner upp men även saker från Picasa, Twitter, Google Reader och Flickr. Det kommer bli en härva med andra ord.

Får något du har lagt in i Buzzen en kommentar så får du, surprice, ett mail om detta som visar den delen. Man kan svara på varandra på Twitter-sätt, det vill säga med @användarnamn. Om du svarar någon med @användarnamn dyker detta upp i dennes inbox. Och jag som har fört ett krig för att hålla min inbox ren...

Det går självklart att "buzza" från mobilen. Man går bara in på buzz.google.com och skriver in vad man har på hjärtat. Vill man berätta vart man är så listar Google ut det också, och man gör om tråkiga koordinater till en faktisk plats som "Svennes pizzeria".

Google håller på och rullar ut Google Buzz nu. Kolla om du har fått det genom att gå in i din Gmail. Kör du Google Apps får du snällt vänta ett tag till. Det ska komma men Google är inte riktigt redo ännu.

Webb, Tjänster, Google Buzz
37.6° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tis. 9 feb 2010, 19:36
Google släpper Google Buzz Nu ska Google ta över det sociala
37.6°
0