11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Lexus CT 200h läcker ut på nätet Återigen broschyr med bilder och fakta som avslöjar bilen
Lexus CT 200h läcker ut på nätet

Uppdaterad med officiella bilder!
Lexus lilla minsting CT 200h kunde inte hållas hemlig fram till mässan i Genéve (oväntat) och visar nu upp sig i både bild och text genom en läckt broschyr, därav den usla bildkvaliteten.

Förra året visade Lexus upp sitt koncept LF-Ch på Frankfurtmässan, och de senaste månaderna har vi bjudits på lite teaserbilder men nu kan vi alltså avslöja bilen i dess helhet. Som vanligt bjuder inte den produktionsklara bilen på samma sjyssta former som konceptbilen, vilket är tråkigt då jag tror att Lexus kunde gjort något riktigt bra av den här bilen om den sett lite roligare ut. CT 200h blir en premiumbil i golfklassen som först och främst slåss mot Audi A3 och BMW 1-serie.

Motorn då, som är höjdpunkten i den här bilens fall, blir en fyrcylindrig 1,8-liters VVT-i-bensinare kopplad till en elmotor. Samma uppsättning återfinns i nya Toyota Prius och ger där tillsammans 136 hästar, för någon information om vad det rör sig om för effekt i CT 200h bjussar tyvärr inte den läckta information om. Elmotorn drivs till skillnad från många hybrider av nickel-metallhydridbatterier istället för litiumjonbatterier.

Mer information hittar du här

Bil, Nyheter, Lexus, CT 200h, läcka, Genéve, broschyr
36.7° 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 23 feb 2010, 23:19
Lexus CT 200h läcker ut på nätet Återigen broschyr med bilder och fakta som avslöjar bilen
36.7°
0