42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ny bild på Toyotas konceptbil En Yaris med 400 hästar
Bild till artikel

Toyota har nu släppt ytterligare en bild på sin kommande konceptbil Yaris Hybrid-R. Den vanliga Yarisen blir ganska blek i jämförelse och den här matchar faktiskt den aggressiva utsidan med insidan. Under skalet sitter det nämligen motorer på totalt 400 hästar.

Mycket av tekniken i bilen är hämtad från Toyotas racingbil TS030 Hybrid Le Mans och den har samma bromskraftsåtervinning. Kraften lagras i en kondensator och kan sedan med ett knapptryck öka på effekten i bilen rejält.

Konceptbilen väntas visas upp på Frankfurt nästa månad men det är oklart om den någonsin kommer att sättas i produktion.

gtspirit.com Bil, Toyota, Frankfurt, hybrid, sportbil, Hybrid-R, Yaris Sportig hybrid från Toyota visas i Frankfurt Med teknik från Le Mans-bilen Vi har endast fått den här bilden från Toyota tillsammans med meddelandet att de tänker presentera något hybridaktigt på mässan i Frankfurt nästa månad. Och det blir sportigt. Konceptet som ska visas upp bygger nämligen vidare på racerbilen TS030 som tävlade på Le Mans i år. Mer än så här får vi inte reda på för tillfället. Vad hoppas ni att vi får se? Tumnagel
37.9°
0
41.9° 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 19 aug 2013, 11:21
Ny bild på Toyotas konceptbil En Yaris med 400 hästar
41.9°
0