12 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Vi har provat prototypen av Vässla Bike
En rätt skoj grej!

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Vi har provat prototypen av Vässla Bike

Trogna läsare av Feber kanske kommer ihåg att jag provade delningstjänsten Wheels och det var en riktigt sorglig upplevelse. När Vässla visade upp sin Vässla Bike blev jag av förståeliga skäl inte lyrisk eftersom de såg lite lika ut. Men folket på Vässla var övertygande, så jag åkte och provkörde. Allt måste ju få en chans.

Det ska först sägas att det här är en prototyp så massor av detaljer är inte klara och mjukvaran fortfarande inte färdig, så något test är detta inte. Men det är lovande. Dels så sitter man mycket bättre på den här än på Wheels-varianten och dels känns den kraftfullare. Två saker som gör att det går från tragedi till rätt skoj. Och roligt är viktigt, annars hade inte folk åkt elsparkcykel, det är ju knappast speciellt "coolt". Folk måste flytta sig mellan punkt A och B och vill göra det snabbt och inte plågsamt. Är det roligt är det ju en stor bonus.

Hur som helst så ser jag fram emot den färdig produkten som kommer under andra kvartalet. Någon prislapp är tyvärr inte klar, men det här är ett fordon som konkurrerar med en elcykel och inte med en elsparkcykel vilket kommer att synas på prislappen.

Fordon, Eldrivet, vässla, vässla bike
40.7° 0 Roger Åberg Roger Åberg
mån. 17 feb 2020, 11:40
40.7°
0

Vi har provat prototypen av Vässla Bike

En rätt skoj grej!