41 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Amazon och PostNord lanserar Swedish E-Commerce Academy För företag som vill bli proffs på global e-handel
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Amazon och PostNord lanserar Swedish E-Commerce Academy

Swedish E-Commerce Academy är en nystartad utbildningsplattform som riktar sig till dem som vill lära sig mer om e-handels-marknaden.

Bland plattformens initiativtagare finns bland andra PostNord och Amazon. Med Amazons hjälp hoppas Swedish E-Commerce Academy kunna hjälpa svenska e-handelsföretag att bli globala. Gulfem Toygar, Sverigechef på Amazon, säger i ett pressmeddelande:

"Amazon har aktivt och framgångsrikt stöttat små och medelstora företag i andra europeiska länder. Vi är glada över att kunna erbjuda samma nivå av engagemang, service och support för att hjälpa svenska små och medelstora företag att bli framgångsrika, inte bara här i Sverige utan över hela världen. Vi ser fram emot att hjälpa svenska företag att visa världen vad svenska små och medelstora företag har att erbjuda."

Förutom Amazon och PostNord är även Business Sweden, Almi Företagspartner Skåne, Region Skåne samt branschmediat Ehandel inblandade i Swedish E-Commerce Academy. I videoklippet ovan kan ni höra när några av de inblandade presenterar utbildningsplattformen lite närmare.

Internet, E-handel, amazon, postnord Via postnord.se
23.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 7 dec 2021, 19:30
Amazon och PostNord lanserar Swedish E-Commerce Academy För företag som vill bli proffs på global e-handel
23.9°
0