13 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bredbandsval lanserar tjänst för tv-paket Om man vill ha både bredband och tv från samma leverantör
Bredbandsval lanserar tjänst för tv-paket

Bredbandsval.se, en tjänst som tidigare hittat och jämfört olika bredbandsleverantörer, utökar nu sin tjänst. Med en ny jämförelsefunktion på tjänsten går det nu även att jämföra olika leverantörer som levererar tv och bredband till en specifik adress.

För att använda den nya funktionen är det bara att skriva in adressen dit man vill ha bredband och tv. Därefter listas de leverantörer och paket som finns tillgängliga på den aktuella adressen. Det går även att filtrera på fast eller mobilt bredband samt lägsta accepterade hastighet på bredbandet.

Sökresultatet går att sortera efter pris, leverantör, bindningstid, hastighet och datamängd. Hittar man ett paket som känns intressant går det sedan att klicka sig vidare för att beställa detta från den aktuella operatören. Ni kan sett exempel på ett sökresultat här nedanför.

Internet, Tjänster, bredbandsval, bredband jämförelse, tv jämförelse, tv-paket

Hitta bästa bredbandet med Bredbandsval.se
Har du rätt uppkoppling i din bostad?

DI Digital skriver om tjänsten Bredbandsval.se vilket är en tjänst som jag själv missat men som kanske kan vara intressant om man är på gång att skaffa eller byta bredbandsabonnemang. På tjänsten skriver man bara in sin hemadress och därefter letar tjänstens sökmotor igenom vilka alternativ och operatörer som erbjuder bredbandsuppkoppling på den adressen. Man kan sedan sortera alternativen på pris, hastighet, bindningstid och annat. Ibland kan man teckna ett nytt abonnemang direkt från sökresultatet men ibland måste man hoppa vidare till operatören för att göra detta. Bredbandsval.se beta-lanserades 2017 och säger till DI Digital att man har runt 2000 användare om dagen. Förra året omsatte företaget 2,7 miljoner och nu har man fått in 8 miljoner in riskkapital som kommer att användas för vidareutveckling och marknadsföring av tjänsten. Tumnagel
35.5°
0
38.6° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 2 dec 2021, 13:45
Bredbandsval lanserar tjänst för tv-paket Om man vill ha både bredband och tv från samma leverantör
38.6°
0