2 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bild till artikel
TrueCaller gratis idag Prisbelönt svensk app kör en Black Friday

Nummerpresentatörs-appen TrueCaller, som bland annat vann Guldmobilen 2011 för bästa nyttotjänst, firar idag den så kallade Black Friday genom att ge bort sin app helt gratis.

Black Friday är ett amerikanskt påfund som firas dagen efter Thanksgiving och som närmast kan liknas vid vår mellandagsrea där varuhus och andra säljer ut sina grejer "tokbilligt". Det har inte, till skillnad från till exempel Halloween, spridit sig till Sverige än så länge men det hindrar ju inte oss från att ladda ner TrueCaller gratis för det.

Med TrueCaller kan man bland annat se om den som ringer finns på deras spärrlista där bland annat kända telefonförsäljare listas, se vem det är som ringer även om personen inte finns i din adressbok (Android, Symbian och Windows Phone), uppdatera din telefonbok med adresser samt se dina kontakters senaste status på Facebook när de ringer dig (Android, Symbian och Windows Phone).

TrueCaller laddas ner gratis från klockan 9:00 idag fredag och 24 timmar framåt. Den finns tillgänglig till Android, Symbian, Windows Phone 7, iOS samt Windows Mobile. Jag kör den själv och kan verkligen rekommendera den. I vanliga fall kostar TrueCaller 7-30 kronor beroende på plattform.

truecaller.com Mobil, Appar, truecaller, black friday, gratis
42.7° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 25 nov 2011, 08:59
TrueCaller gratis idag Prisbelönt svensk app kör en Black Friday
42.7°
0